Most akkor elronthattam? Nekem kellett volna lépni?
Ismerkedek egy férfival, már elég régóta, és tulajdonképpen mindketten tudjuk, hogy szeretnénk lefeküdni egymással, de eléggé bénák vagyunk mind a ketten. Múltkor búcsúzáskor nagyon szorosan megöleltük egymást, és utána még fogta a derekamat és belenézett a szemembe. Nem voltam benne biztos, hogy meg akar-e csókolni, ezért egyáltalán meg se mozdultam, és pár másodperc múlva elengedett.
Nem tudom én is hogy lehetek ilyen béna, egyikőnk se olyan fiatal már, de akkor nekem kéne erre valahogy reagálni?
hát itt a gáz:)), én 33, ő 38. :D
én kb. egy 14 éves lány tapasztalatával és magabiztosságával rendelkezem, őt nem tudom, de eléggé félénk:)
3. köszi a válaszod, remélem, hogy ezért nem tett ő sem semmit, de nagyon fura az egész, hogy így kerülgetjük egymást.
4. igen, ez az egészben a legfurább, hogy szóban már tulajdonképpen megbeszéltük, hogy mind a ketten ezt akarjuk (ez már önmagában érdekes nem, hogy a cselekvés helyett beszélünk róla?) mégsem vagyunk biztosak magunkban, hogy ezt tettekben is kifejezzük. ez azt hiszem a bénaság magasfoka, de egyelőre ez van.:) egyszerűen nem tudom, mivel tudnám rávenni magam, hogy én tegyem meg az első lépést. perdig nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!