Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek én cs*sztem?...

Szerintetek én cs*sztem? Máshogy kellett volna hozzáállnom?

Figyelt kérdés

Jóban voltam egy sráccal (most sem vagyunk rosszban, csak eltávolodtunk egymástól, igazából nem tudom, hogy hányadán állunk).

Van kapcsolata amióta ismerem, de sokszor közeledett felém, de én tartottam a távolságot, pedig nagyon tetszik nekem...

Szóval nem viszonoztam a közeledését, mert nem mertem, nem szerettem volna belenyúlni a kapcsolatába, de így lehet elrontottam az egészet?

Hogyan kellett volna viselkednem? Rendbe lehetne ezt még hozni?

2014. júl. 23. 11:49
 1/5 KnightBalazs ***** válasza:
Nem. Ő szeretett volna téged te meg elhajtodtad magyarán. Nem rontottad el a lehetőségeket... Egyáltalán nem... Mér ugyan rendbe lehet hozni harcolj érte és mond el mit érzel az talán még segithet...
2014. júl. 23. 11:52
 2/5 anonim válasza:

Jól csináltad. Ha van párja miért kacsingat félre?

Én lennék olyan szemét, hogy elmondanám még a barátnőjének is. Bár ez csak én vagyok :)

Ha nagyon tetszik neked éreztesd vele. Ki ne hagyd, hogy nem akarsz belepiszkálni a kapcsolatába.

2014. júl. 23. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól viselkedtél. Biztos bánni fogod még egy darabig, de ha annyira akart volna téged, akkor otthagyta volna a barátnőjét és veled jött volna össze.
2014. júl. 23. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
tipikus..:D
2014. júl. 23. 11:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nálam ne tipikus. Sosem voltam még ilyen helyzetben.
2014. júl. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!