Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez így jó? Vagy nem így...

Ez így jó? Vagy nem így kellett volna?

Figyelt kérdés
Egy lányt szeretnék elhívni egy italra, akivel egy helyen dolgozom. Szimpatikus, és úgy veszem észre hogy én is neki.... Viszont a régebbi sok-sok sikertelen próbálkozásom miatt már sajnos EGYÁLTALÁN NEM MEREK élőben odamenni hozzá, és megkérdezni tőle hogy lenne-e kedve velem eljönni délután meginni valamit.... Nem tehetek róla, egyszerűen nem megy... Még ha 6 pszichológus lenne mellettem, akkor sem. Érzem hogy NEM menne. Remegő, elvékonyodott hanggal meg kicsit gáz elé állni... Érdekes, hogy a beszélgetés - kommunikáció már megy, ha beindult a dolog, azzal semmi gondom nincs... De ez az első rákérdezés a halálom. - Nagy gond ha facebookon kérdezem meg tőle? :/ Szerintem a válasz úgy is ugyanaz lenne mint élőben, ha itt nem, ott is az lett volna.
2014. aug. 27. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem gond egyáltalán, ha facebookon hívod el.

Ha meg élőben akarod elhívni mindenképpen akkor bedobhatnál előtte 2 felest, az felbátorítana.

2014. aug. 27. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát bajnak nem baj, de ha úgyis együtt dolgoztok nem jönne ki furcsán ha facebookon kérdezgetnéd, amikor akármikor megkérdezheted élőben?
2014. aug. 27. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

ohh, bárcsak az én munkatársam hívna el!!! Nem érdekelne, hogy galambpostán vagy neten...

szóval, mindegy hol kérded meg, ha érdekled a csajt úgyis igent mondd... s neten keresztül pedig ujjonghat kiugorhat a bőréből is hisz nem kell tartania magát előtted:)

26/N

2014. aug. 27. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hívd el a neten, abból legalább rájön, hogy a félénkebb típusú srácok közé tartozol. Sok sikert! 32N
2014. aug. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!