Te mennyit adnál le az igényeidből, vagy mennyit kellett leadnod, hogy megtaláld a párod?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:05
2/9 anonim válasza:
Ha úgy gondolnám, hogy a párom az igényszintem alatt van, nem is szeretném igazán. Egy szerelmes ember baromira nem gondolkodik így.
3/9 anonim válasza:
nincsenek nagy igényeim, az elveimből meg nem engedek
5/9 anonim válasza:
szerintem velem még a legkiállhatatlanabb csaj se jönne össze :(
6/9 anonim válasza:
en nem adok le beloluk. inkabb keresgelek kicsit tovabb.
de azert hozzateszem: nem teljesithetetlenek az igenyeim, nem az alompasit varom
7/9 anonim válasza:
Hát jó lenne leadni belőlük, de előbb az okát kéne megszüntetni.
8/9 anonim válasza:
Attól függ, külsőből sokat leadnék, belsőből szinte semennyit, mert tényleg legyen bármennyire elcsépelt, az ami megfog. Van most erre egy példa, hogy megismertem egy külsőre tényleg szép lányt, de belülről eléggé unszimpatikus, valamint megismertem egy külsőre szép, de egyáltalán nem tökéletes lányt, belül meg egy csoda... Nem kérdés melyiket választanám adott helyzetben.
9/9 anonim válasza:
Nem adnék le, mert akkor a butábbik réteget fogom ki. A legtöbb lány a környezetemben elég sablonos, butácska, és az ilyenek akartak tőlem valamit, kellemetlen.Inkább várok, hátha.
Legfeljebb megértem a zenei izlését, nem kötelező, hogy a rockzenét szeresse, hasonló kis dolgok.
De inkább várok.Nem vágyok görcsösen a szerelemre, inkább egy legyen, aki megért, megérti a hobbim, támogat, mint több, aki orruknál tovább látni nem tudnak, és addig vagyok jó, míg hat az újdonság varázsa.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!