Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Adj lejjebb az igényeidből! " Ez hogyan működik?
Ezt a tanácsot sosem értettem. Persze, van értelme, ha valaki minden lehetséges partnerben keres valami mondvacsinált ürügyet, ami miatt mégsem felel meg neki. De szerintem ez viszonylag ritka.
Amit én látok, hogy ezt olyan embereknek javasolják, akiknek már így is jó lenne nagyjából bárki, akihez tud vonzódni szexuálisan, és legalább valamennyire kijönnek egymással.
Na most tehát, ez a tanács konkrétan így fordítható le: "keress valakit, aki szerinted csúnya?"
Ne adj lejjebb az igényeidből. Tégy azért hogy legyen sikered.
Azoknak akik ezt hajtogatják valóban megfelelne már bármelyik lyuk... csak legyen... (persze akad kivétel is, de kevés - és persze most mindenki magára fog kivételként tekinteni... ó édes irónia:D)
Szerintem nem így kell érteni.
Hanem ahogy előtte írtad, találni kell valakit akihez tud vonzódni szexuálisan és jól kijönnek egymással ez nagyjából megfogalmazza a többség elvárását. Dióhéjban ennyi is.
Szerintem is ezt jelenti az add lejebb fogalma. Amivel amugy érdemes próbálkozni ha nem akarsz örökre egyedül maradni, sok embert gátolnak a túl magas elvárásai a párkeresésben bár én úgy látom sajna a "kínálat" is egyre gyatrább manapság.
Nem mondvacsinált ürügyet kell keresni, hanem megbarátkozni az embernek azon tulajonságaival amelyek kicsik mégis zavaróak lehetnek. Pl görbe az orra, de attól még egy nagyon kedves érzelmes ember akivel öröm együtt lenni. Most akkor hagyjam el az orra miatt? Lehet a másiknak egyenes orra lesz, de kibirhatatlan természete. Akkor vajon kivel járok jobban??? Szóval valahol valakinél meg kell alkudni. Meg az se biztos, hogy alapelvárás kell legyen a 7 számjegyű fizetés...
"Az igazi gond ott van, ahol csak elvárás van, ugyanakkor a nagyigényű igénytelen."
Igen, erről beszélek. Nem jobb, ösztönzőbb egy ilyen embernek azt mondani, hogy akkor kapja össze magát, és legyen méltó az elvárásaihoz, ahelyett, hogy azt tanácsoljuk, hogy éljen semmilyen életet a jelenlegi szintjén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!