Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Adj lejjebb az igényeidből! " Ez hogyan működik?
Ezt a tanácsot sosem értettem. Persze, van értelme, ha valaki minden lehetséges partnerben keres valami mondvacsinált ürügyet, ami miatt mégsem felel meg neki. De szerintem ez viszonylag ritka.
Amit én látok, hogy ezt olyan embereknek javasolják, akiknek már így is jó lenne nagyjából bárki, akihez tud vonzódni szexuálisan, és legalább valamennyire kijönnek egymással.
Na most tehát, ez a tanács konkrétan így fordítható le: "keress valakit, aki szerinted csúnya?"
#11, te is a tökéletességre törekszel?
(sajnos én is fiú vagyok)
Én egyáltalán nem vagyok csúnya, helyesnek tartanak. Csak azért mondják nekem, hogy adjak lejjebb az igényeimből, mert tudják, hogy én ezzel az életstílussal (túl maximalista) nem találok párt, de remélem ez nem igaz.
Ennél hülyébb tanács nem létezik.
Én lennék a legmegalázottabb személy a világon, ha valakinek csak azért kellenék, mert lejjebb tette a mércét.
Én sem voltam soha lejjebb adni. Nekem is jár olyan, amilyet szeretnék.
Ja és akármennyire is bírom Hole Huntert a jó válaszai miatt, most nem értek vele egyet.
Szerintem az igényteleneknek is épp úgy joguk van maximumot keresni. És bizony általában szerencsések is. Szerencsésebbek bárkinél. Tehát az támasztja a feltételeket, aki keres. Engem nem zavar, neki is egy élete van, neki is jár a nagy Ő és ha úgy érzi, hogy ő csak egy Jessica Alba kinézetű istennővel tudja boldogan leélni az életét, akkor keressen is olyat. Felesleges olyanra pazarolni az időnket, aki ilyen olyan okokból sosem lesz a boldogságunk igazi forrása.
24/N
Ha nem elég, hogy másik ezt mondják nekem, de már én is ugyan ezt skandálom. Lejjebb kell adnom az igényeimből. De amikor elgondolkodok azon, hogy eddig kik voltak szimpatikusak, kik tetszettek és folytathatnám, akkor rá kell jönnöm, hogy ennél lejjebb már hova?! Olyan nincs!
A legdurvább már az, hogy bebeszélem magamnak, hogy tetszik XY, pedig NEM. Ebből pedig óriási pofára esések születnek.
A csattanó pedig ott mutatkozik meg, hogy már 19 évesen attól félek, hogy kifutok az időből. Ez szinte minden napomra ráteszi a bélyeget.
Esküszöm még meg is érteném, ha csúnya lennék, de az a baj, hogy nem vagyok az.
Hát, azért az attól is függ, mik az igényeid. Ha Angelina Jolie nénit vagy Brad Pitt bácsit igényled, az gyanús, hogy nem fog összejönni ;)
A hasznosabb tanács az lenne, hogy tartsd nyitva a szemed. Nem azt mondom, hogy szedj olyat szedj össze, akit bottal sem piszkálnál meg. Hanem azt, hogy adj esélyt olyanoknak, is akik eltérnek az általad tökéletesnek tartott képtől. Pl. mi van ha a szőke herceg fehér lovon barna és almásderse van? (Meg szexuális vonzereje meg kijöttök egymással stb.) Nem régiben a saját bőrömön is tapasztaltam, hogy az, akit elképzeltem magamnak, mint tökéletes férfi és a pasas, akire ténylegesen szükségem van köszönőviszonyban sincsenek egymással.
#18 Ez alapján neked nem az igényeidből kellene lejjebb adnod, hanem magadat kéne összelapátolnod.
#17 :)
Ezzel csak annyi a bibi, hogy Jessica Alba észre sem fogja venni csórikámat...ergo az álmaival egyetemben fog elsorvadni egyedül. Szép kilátások! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!