Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a felnőtt világban is így működik?
Ha mondjuk egy plázában megtetszik egy felnőtt nő, aki egyedül eszik egy felnőtt férfinak, akkor hogy megy oda hozzá?
Mert állítólag a nőkkel előbb barátkozni kell, különben azt hiszik csak a szexre kellenek.
De nem értem, hogy egy felnőtt értelmes nő miért gondolna ilyet?
Miért baj az, ha úgy megyek oda, hogy "Szia! Megláttalak és aranyosnak tűntél, gondoltam beszélgethetnénk kicsit."?
Ebből miért gondolná azt, hogy csak szexet akarok?
Nyilván előbb meg szeretném ismerni, csak tudatom vele, hogy nem csak barátkozni meg jó pofizni jöttem ide.
Vagy hogy kell ezt?:)
de minden nő is!
:)
Szerintem... nem tudom.
Mindig azt mondják provokáljak ki beszélgetést, mert úgy kellene indítani.
Na ja, de hogy. "Megmondanád mennyi az idő"? Na ne. Ez átlátszó!
"De jó s*gged van" - Hát ezzel sem kellene indítani.
Nem tudom, hogyan lehet egy beszélgetést kiprovokálni, biztos vannak jó módszerek - a kérdéses, hogy mik azok. Ha tudnám val'szeg túl lennék az első kapcsolatomon. Kishíján 21 évesen.
A nőkkel akkor kell barátkozni,ha valóban csak barátot akarsz. De ha barátnőt akarsz,akkor azt ki kell mutatni,már a legelején. Nem a pofátlan nyomulásra gondolok ("jó a segged!kő kóla?), hanem hogy nem úgy állsz hozzájuk,mintha egy fickóval beszélnél,hanem mint férfi a nővel.Elég nehéz ezt elmagyarázni,inkább tanulj a Mestertől:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!