Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt embereket kérdeznék, hogy ti ismerkedtetek már pl. bevásárlóközpontban ha megtetszett valaki? Nők és férfiak válasza is érdekelne, hogy szerintetek hogy csináljam?
Amúgy férfi vagyok.
Jobb, ha az elején a lényegre térek valami hasonlóval, hogy "Szia! Épp egy kávét akartam inni, amikor megláttalak, és mivel aranyosnak tűnsz, gondoltam meghívlak, hogy beszélgessünk kicsit."
Tudom az ilyen aranyos nőket sokan leszólítják, de ha tetszem neki akkor nem fog elutasítóan reagálni?
Vagy találjak ki valami ürügyet ami miatt odamegyek, aztán utána térjek rá erre a kávé témára?
Meg ha fontos, hogy legyen valami ürügy, akkor lehet viccesen is csinálni ezt, amiből levágja, hogy azért mentem oda, mert tetszik, de ugyanakkor van miről beszélni is, mert kérdeztem valami hülyeséget?
Nem irtad el, nők és férfiak vagy nős férfiak válasza is érdekelne?
Igy konkrétan a bevásárlóközpont érdekel? Tehát ha a villamosmegállóban látod meg életed nőjét akkor őt passzolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!