Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?
Utcán:
"Szia! Muszály volt idejönnöm, mert irtó szimpatikus vagy. Mi a neved?" Majd 1perc mulva: "Most megyek, mert sietek. Ad meg a számod és majd közeljövőben folytassuk."
Legelején megszeppent szegény. Odaadta a számár, majd eljött randira, ahol nagyin kicsípte magát, holott én nem nagyon vártam. :)
volt már
rokonoknál
kocsmába
iskolába és eljegyzésen
chat.hu
Nem azért jártam fel, mert pasizni szerettem volna, sőt nem is akartam egyáltalán, csak jó volt a társaság. Ő meg kitartó volt. 3 hónapig csak beszélgetés, aztán találkoztunk. Nagyon szerelmes vagyok belé immáron 2 éve:)
# 7:
Írtam egy kérdést, amire válaszolt, visszakérdeztem, privátot írt, levelezni kezdtünk (nem ismerkedési szándékkal). Pár óra múlva már FB-on cseteltünk, aztán 1 hét után találkoztunk... 3 hónapja együtt vagyunk, de hosszú távra tervezünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!