Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Tudom, h. sokan baráti társaságból ismerkednek, vagy olyanokkal jönnek össze, akiket már ismertek korábban. Viszont kíváncsi lennék olyan sztorikra, h. egy teljesen ismeretlennel hol találkoztatok.
Nekem nincs barátom, és a baráti társaságom legfőképpen lányokból áll, nincs olyan fiú ismerősöm, akivel szívesen összejönnék. De hiszek benne, h. bárhol rá találhat az emberre a szerelem. Úgyh. nyitott szemmel járok. :)
25/L
Mi a neten ismerkedtünk meg. Nem konkrét párkeresési szempontból, de utána sok e-mailt írtunk egymásnak. Meg beszéltünk telefonon. Kb. egy hónap múlva találkoztunk (elhívtam magamhoz), össze is jöttünk. :D Ennek kb. 2 hete. Így még nem ismerkedtem, szóval ki tudja. :)
Jah, és mikor megláttam, éreztem h ő kell nekem.
Mi egy munkahelyen dolgoztunk. Ő már "kinézett" magának kb egy hónapja, mikor bemutattak egymásnak, de akkor aznap csak 1-2 szót váltottunk.
Majd 3 nap múlva mentünk egy továbbképzésre, ahol kb 1000 ember volt, és a sorban épp mögötte álltam, és elkezdtünk beszélgetni. Mindkettőnknek volt akkor kapcsolata, de a sok beszélgetés, ismerkedés után rájöttünk együtt kell lennünk :)
2 hónapja volt az esküvőnk. 5 éve vagyunk együtt.
23/L
Szórakozóhelyen. (nem diszkó)
Szimpatikus volt, váltottunk pár szót, aztán egyre többet kerestük egymást.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!