Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Tudom, h. sokan baráti társaságból ismerkednek, vagy olyanokkal jönnek össze, akiket már ismertek korábban. Viszont kíváncsi lennék olyan sztorikra, h. egy teljesen ismeretlennel hol találkoztatok.
Nekem nincs barátom, és a baráti társaságom legfőképpen lányokból áll, nincs olyan fiú ismerősöm, akivel szívesen összejönnék. De hiszek benne, h. bárhol rá találhat az emberre a szerelem. Úgyh. nyitott szemmel járok. :)
25/L
társkeresőn ismerkedtünk meg .kb 1 hónap beszélgetés után találkoztunk mint utólag kiderült én nem tetszettem neki ö se annyira nekem :D de 5 randi és mozizás után elcsattant az első csók és már 7 hónapja együtt vagyunk :).
És igaz nem tetszettünk egymásnak most de most dúl a szerelem lassan eljegyzés is sorra kerül :)
Én itt ismerkedtem össze Vele, itt GYK-n. Feltettem egy kérdést, ami így szólt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__18499..
Ő válaszolt rá, a többi pedig már történelem. :-)
Az előző párommal a munkahelyemen. Felszolgálóként dolgoztam, és ő oda járt enni.
A mostanival az ő munkahelyén. Hozzá jártam vásárolni. :)
Mindkettővel sokat beszélgettem, majd telefonszám csere, a többi pedig jött magától.
Két példa volt:
1. egyetem
2. Új munkahely, a munkatársam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!