Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni, hogy írjatok, konkrét szitukat, ki mit mondott stb, minnél részletesebben, hátha lehet belőle tanulni, egy kis ismerkedési taktikát :)2011. júl. 28. 05:57
1/5 anonim válasza:
Mindketten ugyanolyan borzasztó párkapcsolatban éltünk, nagyjából majdhogynem teljesen ugyanazokkal a gondokkal küzdöttünk, és így egymásra találtunk. :)
2/5 anonim válasza:
első vagyok: konkrétan szerintem nem lehet egy ismerkedést leírni, így megtanulni sem. Ha megvan az összhang, nincs szükség erőltetett témák felhozására, mert jön minden magától. Ezt érezni kell, nem lehet elmagyarázni.
3/5 anonim válasza:
Net... Msn... Jössz dugni? Persze... És együtt vagyunk azóta is :D
5/5 anonim válasza:
msnen rámírt az egyik exem (a szakítás után is barátok maradtunk) hogy kell-e nekem pasi. elhajtottam már sokadjára hogy hagyjon békén a keritéssel, nem kell. de csak erösködött hogy mutatott egy barátjának rólam képet és nagyon tetszettem a srácnak és hogy tényleg jó pasi és rendes, megbizható, nagyon összeillenénk. ígyhát megnéztem a fiút fészen és egyböl megtetszett:$ ígyhát mondtam, hogy megadhatja az msnem a srácnak. behívta közös beszélgetésbe elkezdtünk beszélgetni aztán privátban is és 1 nap ismertség után úgydöntöttünk hogy összejövünk:D ennek már több mint féléve és lehet hogy elsiettük de...nem csinálnánk másként:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!