Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedtetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérni, hogy írjatok, konkrét szitukat, ki mit mondott stb, minnél részletesebben, hátha lehet belőle tanulni, egy kis ismerkedési taktikát :)
2011. júl. 28. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindketten ugyanolyan borzasztó párkapcsolatban éltünk, nagyjából majdhogynem teljesen ugyanazokkal a gondokkal küzdöttünk, és így egymásra találtunk. :)
2011. júl. 28. 07:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok: konkrétan szerintem nem lehet egy ismerkedést leírni, így megtanulni sem. Ha megvan az összhang, nincs szükség erőltetett témák felhozására, mert jön minden magától. Ezt érezni kell, nem lehet elmagyarázni.
2011. júl. 28. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Net... Msn... Jössz dugni? Persze... És együtt vagyunk azóta is :D
2011. júl. 28. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
könnyen és egyszerűen ;D
2011. júl. 28. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
msnen rámírt az egyik exem (a szakítás után is barátok maradtunk) hogy kell-e nekem pasi. elhajtottam már sokadjára hogy hagyjon békén a keritéssel, nem kell. de csak erösködött hogy mutatott egy barátjának rólam képet és nagyon tetszettem a srácnak és hogy tényleg jó pasi és rendes, megbizható, nagyon összeillenénk. ígyhát megnéztem a fiút fészen és egyböl megtetszett:$ ígyhát mondtam, hogy megadhatja az msnem a srácnak. behívta közös beszélgetésbe elkezdtünk beszélgetni aztán privátban is és 1 nap ismertség után úgydöntöttünk hogy összejövünk:D ennek már több mint féléve és lehet hogy elsiettük de...nem csinálnánk másként:$
2011. júl. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!