Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtetek össze a párotokkal, mennyit udvaroltatok neki, volt-e olyan h visszautasított és utána jöttetek össze?
Bár a kérdés fiúknak szól, szerintem nem árt egy női vélemény:D
Talán szánalmasan hangzik, de mi facebookon ismerkedünk meg:D És nekem soha életemben nem udvarolt olyan pasi akivel össze is jöttem... De ne aggódj, akinek tetszik ha "körbeugrálják", annál sokkal jobb esélyekkel indulsz mint más. Csak bátorság:)
Ja és ne törjön le ha visszautasítanak, keress tovább, ne hagyd, hogy rontson az önbizalmadon, mert úgy egyre nehezebben fogsz találni. Meg ne légy soha rámenős, azt senki sem szereti. Sok sikert!
Fiu vagyok.
Egy kocsmában ismerkedtünk meg, ő kezdett udvarolni nekem :P
Barátnője mutatta be nekem, (barátnőjét ismertem) aznap kavartunk is, de én visszautasitottam.
Ez volt 2 éve. 9 hónapja felvettem vele a kapcsolatot, és lám, 8 és fél hónapja eggyütvagyunk, és imádjuk egymást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!