Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel lehet csajozni? Ti hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal és hol?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 12:40
1/19 anonim válasza:
Általános suliban.Azt hittem nem tetszek neki,aztán egyik nap az egyik barinője direkt,vagy nem direkt elszólta magát,hogy tetszem a lánynak.Azóta együtt vagyunk.22/F
2/19 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó :)
Bárcsak nekem is lenne hasonló helyzetem, mert akkor tuti, hogy csak azzal a lánnyal foglalkoznék így meg beszélgetni mindenkivel.
2011. ápr. 21. 12:44
3/19 anonim válasza:
Én a szomszéd csajba bolondultam bele. Mindig úgy "intéztem", hogy bele botoljak. Most ő a feleségem. 5 éve.
4/19 A kérdező kommentje:
Szuper ez is jó ötlet :)
2011. ápr. 21. 12:48
5/19 anonim válasza:
vertem a telefon fülkét mert elnyelte a pénzem és jött egy pasi és kiverte a pénzem:D azóta járunk:D ő 11dikes 17éves én meg 15 :D
6/19 A kérdező kommentje:
Milyen kár, hogy ez nem minden napi :D
Én is segítenék a csajnak :P
2011. ápr. 21. 12:53
7/19 napietus válasza:
teniszpályán :) jobb vagyok nála ebben, szóval én nyertem, de tetszett a küzdeni tudása, és hogy nem adta fel. mindig azt mondja mindenki, hogy tiszteljük az ellenfelet, hát ő olyan volt, akit kellett is tisztelni...ráadásul iszonyat nehezen nyertem...2 éve a férjem :)
29/N
8/19 anonim válasza:
kérdező fölkelteted a figyelmem:D a telefon fülkés vagyok..:D te hogy ismerted me ga bnőd ha van?
9/19 anonim válasza:
Egy ilyen különfoglalkozáson, olyan drámacsoport szerű. Tetszett, beszélgettem vele sokat, aztán elhívott randizni, én meg mentem vele. Utólag megtudtam, hogy én is kezdetektől tetszettem neki.
10/19 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok sajnos nincs barátnőm csak esetleg barátnőim akiknek segítek tanulásban pl odaadom a házit vagy más témáról beszélgetünk, de nincs barátnőm :S
2011. ápr. 21. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!