Kezdeményeznem kellett volna?
Ma este a Mika Tivadar mulató pincéjében stand up tragedy volt tartva (részletei nem fontosak).
Hátul voltam, a tömeg miatt álltam. Viszont arrébb volt egy lány, aki állandóan az én irányomba tekintgetett mosolyogva. Párszor ránéztem, tekintetét viszonoztam enyhe mosollyal. Bár nem éreztem biztosra, hogy mindig engem néz, biztos csak akkor, amikor én is ránéztem.
Aztán mobiljával a lámpa fényét a szemembe irányította, lehet véletlen volt.
Nem sok életkedvem volt, szóval leintettem az egészet, biztos csak véletlenek sorozata.
Ti mit gondoltok?
Ez is lehet az is lehet, olyan ez mint Heisenberg macskája.
Amíg nem döntöd el bármilyen irányba a dolgokat addig lehet, hogy valóban szimpatikus voltál neki, az is lehet, csak szórakozni akart kicsit veled.
Itt azért jóval kisebb az esélye, hogy olvasni fogja az utalásodat, de hát sosem lehet tudni, talán máskor inkább menj biztosra.
Nem igazán tudjuk a körülményeket. Lehet, hogy bejöttél neki, lehet, hogy piszkálni akart, és az is lehet, hogy a melletted/mögötted állónak szólt az egész műsor.
Ami biztos, hogy azzal, hogy nem tettél semmit, garantáltad, hogy ne is történjen semmi. Nem gond, mindannyian megtesszük ezt ezerszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!