Féltékeny vagyok a sógornőmre. Mit tegyek?
A bátyám feleségére vagyok féltékeny, állandóan teszi magát a barátom előtt, mindennel magára irányítja a figyelmét.Bár a barátom mondja hogy jaj de kényes, de nekem úgy tűnik hogy csak szóba akarja hozni.
Soha nem szeretem ha egyszerre vannak itt nálunk, nagyon zavar. A lány képes melltartóba is levetkőzni, még édesapánk előtt is.
Nem levetkőzni? Én csak így ismerem. De értjük melltartóban képes mutogatni magát.
Az a baj, hogy vannak ilyen nők, akik nem tudnak viselkedni. A pasiknak meg leesik ugye a vér oda alulra és gondolkodni nem tudnak. Az ilyen nők meg ezt használják ki. Szerintem jogosak az érzéseid. Nekem sem tetszene.
Szerintem is szólogass be neki. :D
Az egyik válaszoló írta, hogy "nálatok nem szokás így viselkedni" szerintem ez elsőnek jó is lesz :D
Amikor legközelebb melltartóban flangál az egész család előtt, kérdezz rá ártatlanul:
"<ide helyettesítsd be a nevét>! Nem szedtél fel az utóbbi időben pár kilót?"
Lehet csak én gondolom így, de az én párom megszólná az ilyen nőt..
Szerintem az a pasi aki egyből elcsábul ilyenen, az nem biztos, hogy megfelelő választás egy életre. Ha már most más felé kacsingat mi lesz később, amikor már nem lángol a szerelem?
Amúgy persze megértem, ha zavar, én inkább a bátyámnak mondanám el a problémát, hogy beszélje meg a barátnőjével, mert különben legközelebb kényelmetlen helyzetben találhatja magát.
Én rákérdeznék jó hangosan:,,kinek mutogatod magadat???"
Egyébként meg mindenkinek szóvá tenném a családban,aki érintett,hogy engem ez a viselkedés igen is zavar.Ne félj kinyitni a szádat,mert az ilyen nők bármire képesek,csak hogy felhíják magukra a figyelmet,és felkavarják az állóvizet!Ha csendben tűröd a közönséges,kihívó megnyilvánulásait,eltapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!