Féltékeny a sikeremre?
sok sikert. :)
amúgy szerintem féltékeny... próbáld megbeszélni vele :)
Szia
Szerintem is féltékeny lehet egy kicsit. De inkább ezt vele beszéld meg. Lehet, hogy azt hiszi, ha sikeres leszel akkor majd keveset fogsz vele foglalkozni. Nehéz így tanácsot adni, hogy nem ismerlek, de amit leírtál abból azt szűrtem le hogy tényleg féltéken lehet. Beszéld meg vele. Mert ha tényleg féltékeny rád akkor már semmi értelme ezt folytatni, mármint a kapcsolatotokat.
Mert ha már most féltékeny, akkor mi lesz később.
Nem tudom, hogy igazam van-e, de én biztos, ha ilyen szituba kerülnék, megbeszélném vele a dolgot és ha ő nem akar tágítani akkor fel is út, le is út. Akkor nem ő az igazi. Egy kapcsolatot nem lehet erre alapozni.
Én most ezt nem azért mondtam, hogy szakítsatok, de mindenképpen beszéljetek erről. És kérdezd meg tőle azt is hogy szeret e még. Mert ha nem akkor nem ő sz igazi.
Remélem tudtam segíteni. És sok sikert!
Hivatasos es emberi feltekenyseg, irigyseg.
Gondolom, O sem Jimmi hendrix. Ha nem tamogat, orul veled a sikeredben, akkor mi lesz egy kudarcban? Ezen gondolkodjal el.
Szerintem is féltékeny lehet, pláne mivel azonos az érdeklődési körötök, mindketten művészek vagytok, és mindketten tudjátok, hogy mennyire nehéz érvényesülni. Valószínűleg ő azt látja, hogy neked sikerült az, amiről ő egyelőre csak álmodhat. Ettől függetlenül, egy párkapcsolatban nem működik az, hogy egymás sikereire vagyunk féltékenyek.
És az a baj, hogy ha ezt nyíltan megkérdezed, akkor még azt is hiheti, hogy te úgy érzed, ez egy akkora siker, hogy feltételezed, hogy erre féltékenynek kell lenni. És akkor még azt is megkapod, hogy esetleg túl nagyra vagy magaddal, vagy elszálltál emiatt. És ez így neki már olyan, mint egy önbeteljesítő jóslat, hogy 'naugye' jól érezte ő, hogy nem lesz jó az, ha sikeres leszel.
Szerintem beszélj vele, próbáld meg onnan megközelíteni a problémát, hogy elmondod neki, hogy érzed, hogy az utóbbi időben valami megváltozott, és te csak keresed az okát. Már nem szeret? vagy haragszik valamiért? Akarja, hogy megoldjátok? És ha kilyukadtok a felkérésedre, akkor elmondhatod neki, hogy ettől az égvilágon semmi sem fog változni, és neked jól esne, ha ő támogatna, nem pedig visszahúzna.
Remélem sikerül tisztáznotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!