Nagyon féltékeny vagyok a sógornőmre. Ezzel a dologgal mindent elronthattam?
Röviden nekik hamarabb összejött a gyermek áldás mint nekünk.
Már ott érezttem, hogy ez így nem tesz jót a lelkemnek.
Láttam ahogy vásárolják a baba ruhákat, családi összejövetelekkor mindig ez a téma. Így még nem is voltam terhes de elkezdtem pát baba cuccot venni, hogy megtudassam mindenkivel, hogy bizony nálunk is készülődik valami.
Csak aztán teltek és telnek a hónapok még mindig nem vagyok terhes. El fogok menni kivizsgálásra is, de már bele őrülök ebbe, hogy körülötte forog a világ.
Hahooo, tudjak, hogy itt vagytok.
Viszont, keszulni, meg terhes lenni, az egeszen mas.
Ne haragudj, de neked valami elmebetegseged van.
Figyelj, MOST náluk lesz baba, nyilván rájuk figyelnek. Nem tudom, miért várod el, hogy a te igényeidhez igazodjanak, az egész család.
Ez kb. olyan mint amikor a kistesónak szülinapja van, a nagytesó meg féltékenykedik, hogy a kicsivel aznap többet foglalkoznak, mint a naggyal. Ezért mindenárpn fel akarja magára hívni a figyelmet. Te pontosan ugyan ezt csinálod. Gyerekes ez a dolog nagyon.
Neked hogy esne fordított helyzetben ez? Ha a sógornőd próbálná elvenni az úgymond-örömöde. Gondolom, sz*rul.
De te már most elvárod, hogy ha babád lesz, ajnározzanak. Viselkedj vele úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled, mikor babót vársz.
Aztán, majd mikor te leszel ilyen helyzetben, te kapod a figyelmet.
Én nem dörgölöm az orra alá azt, hogy nekünk még nem jött össze.
De ti ugyan ebben a helyzetben lennétek nektek, hogy esne az, hogy mindneki tudja, hogy hónapok óta próbálkoztok és semmi míg a másiknak igen és csak erről van szó?
Én tudom, hogy van bennem féltékenység. Főleg náluk nem okoz problémát a magán orvos. Nálunk meg a párom szerint felesleges pénzkidobás... Vannak bennem sérelmek. De nem hiszem, hogy ez a legjobb megoldási mód.
Nevetséges hisztérika vagy. Most nektek mit asszisztáljanak, hogy a párod betette és elment? Hát, ahhoz semmi közük.
A sógornődéknél viszont baba lesz, ami sokkal érdekesebb, mint a te vergődésed.
Ha kiderül, hogy baj van, hidd el, veletek is fognak foglalkozni, annyit, hogy a végén már bele is hlyülsz, de addig ti csak szeretkeztek, ami természetes, és magánügy.
" hogy mindneki tudja, hogy hónapok óta próbálkoztok és semmi míg a másiknak igen és csak erről van szó? "
Na ezert nem kell ilyen intim dolgokat masok orrara kotni.
Azért mert nektek nem jön össze, ne örüljön a család annak, hogy másnak igen?
Vagyis mindenki üljön ott búvalb**tt fejjel, mert nektek nem sikerült még, és nem lehet boldog senki, hogy jön baba. Ez egyre szánalmasabb lesz, ahogy magyarázkodsz.
A bejelentes, hogy babat akartok meg az aldott allapot kozott azert van kulonbseg.
Most egyaltalan mit is kezdjenek ezzel a hirrel? "Jaj,Juci csinaljatok ebben-abban a pozban...". Vagy nem ertem, hogy ezzel, hogyan kene foglalkozni a csaladnak,rokonoknak.
Sz*rul esik, hogy nem TE vagy a kozeppontban, ez az igazsag. Azt varnad, hogy minden masodik mondat rolad szoljon. Ez gaz, mert kb ugy jon le, hogy mar nem is a babat akarod annxira, ha nem a figyelmet.
Egy kicsit szallj magadba. Amig ilyen vagy, magaddal is rosszat teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!