Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon féltékeny vagyok a...

Nagyon féltékeny vagyok a sógornőmre. Ezzel a dologgal mindent elronthattam?

Figyelt kérdés

Röviden nekik hamarabb összejött a gyermek áldás mint nekünk.

Már ott érezttem, hogy ez így nem tesz jót a lelkemnek.

Láttam ahogy vásárolják a baba ruhákat, családi összejövetelekkor mindig ez a téma. Így még nem is voltam terhes de elkezdtem pát baba cuccot venni, hogy megtudassam mindenkivel, hogy bizony nálunk is készülődik valami.

Csak aztán teltek és telnek a hónapok még mindig nem vagyok terhes. El fogok menni kivizsgálásra is, de már bele őrülök ebbe, hogy körülötte forog a világ.

2015. ápr. 2. 11:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Hahooo, tudjak, hogy itt vagytok.

Viszont, keszulni, meg terhes lenni, az egeszen mas.

Ne haragudj, de neked valami elmebetegseged van.

2015. ápr. 2. 11:38
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg a kérdést. Neked hogy esne, ha te várnál babát, és sógornőd próbálná szánalmas kalimpálással és felesleges babacuccvásárlással magára terelni a figyelmet?
2015. ápr. 2. 11:39
 13/43 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj, MOST náluk lesz baba, nyilván rájuk figyelnek. Nem tudom, miért várod el, hogy a te igényeidhez igazodjanak, az egész család.

Ez kb. olyan mint amikor a kistesónak szülinapja van, a nagytesó meg féltékenykedik, hogy a kicsivel aznap többet foglalkoznak, mint a naggyal. Ezért mindenárpn fel akarja magára hívni a figyelmet. Te pontosan ugyan ezt csinálod. Gyerekes ez a dolog nagyon.

Neked hogy esne fordított helyzetben ez? Ha a sógornőd próbálná elvenni az úgymond-örömöde. Gondolom, sz*rul.

De te már most elvárod, hogy ha babád lesz, ajnározzanak. Viselkedj vele úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled, mikor babót vársz.

Aztán, majd mikor te leszel ilyen helyzetben, te kapod a figyelmet.

2015. ápr. 2. 11:41
 14/43 A kérdező kommentje:

Én nem dörgölöm az orra alá azt, hogy nekünk még nem jött össze.

De ti ugyan ebben a helyzetben lennétek nektek, hogy esne az, hogy mindneki tudja, hogy hónapok óta próbálkoztok és semmi míg a másiknak igen és csak erről van szó?

Én tudom, hogy van bennem féltékenység. Főleg náluk nem okoz problémát a magán orvos. Nálunk meg a párom szerint felesleges pénzkidobás... Vannak bennem sérelmek. De nem hiszem, hogy ez a legjobb megoldási mód.

2015. ápr. 2. 11:46
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges hisztérika vagy. Most nektek mit asszisztáljanak, hogy a párod betette és elment? Hát, ahhoz semmi közük.

A sógornődéknél viszont baba lesz, ami sokkal érdekesebb, mint a te vergődésed.

Ha kiderül, hogy baj van, hidd el, veletek is fognak foglalkozni, annyit, hogy a végén már bele is hlyülsz, de addig ti csak szeretkeztek, ami természetes, és magánügy.

2015. ápr. 2. 11:46
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, mások ÉVEKIG próbálkoznak, pár hónap az lófsz.
2015. ápr. 2. 11:47
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

" hogy mindneki tudja, hogy hónapok óta próbálkoztok és semmi míg a másiknak igen és csak erről van szó? "

Na ezert nem kell ilyen intim dolgokat masok orrara kotni.

2015. ápr. 2. 11:50
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert nektek nem jön össze, ne örüljön a család annak, hogy másnak igen?

Vagyis mindenki üljön ott búvalb**tt fejjel, mert nektek nem sikerült még, és nem lehet boldog senki, hogy jön baba. Ez egyre szánalmasabb lesz, ahogy magyarázkodsz.

19/43 anonim ***** válasza:
100%

A bejelentes, hogy babat akartok meg az aldott allapot kozott azert van kulonbseg.

Most egyaltalan mit is kezdjenek ezzel a hirrel? "Jaj,Juci csinaljatok ebben-abban a pozban...". Vagy nem ertem, hogy ezzel, hogyan kene foglalkozni a csaladnak,rokonoknak.

Sz*rul esik, hogy nem TE vagy a kozeppontban, ez az igazsag. Azt varnad, hogy minden masodik mondat rolad szoljon. Ez gaz, mert kb ugy jon le, hogy mar nem is a babat akarod annxira, ha nem a figyelmet.

Egy kicsit szallj magadba. Amig ilyen vagy, magaddal is rosszat teszel.

20/43 anonim ***** válasza:
100%
"van bennem féltékenység." A bátyádra is? gyanús, hogy nem csak a baba tesz így tönkre lelkileg.
2015. ápr. 2. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!