Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon féltékeny vagyok a...

Nagyon féltékeny vagyok a sógornőmre. Ezzel a dologgal mindent elronthattam?

Figyelt kérdés

Röviden nekik hamarabb összejött a gyermek áldás mint nekünk.

Már ott érezttem, hogy ez így nem tesz jót a lelkemnek.

Láttam ahogy vásárolják a baba ruhákat, családi összejövetelekkor mindig ez a téma. Így még nem is voltam terhes de elkezdtem pát baba cuccot venni, hogy megtudassam mindenkivel, hogy bizony nálunk is készülődik valami.

Csak aztán teltek és telnek a hónapok még mindig nem vagyok terhes. El fogok menni kivizsgálásra is, de már bele őrülök ebbe, hogy körülötte forog a világ.

2015. ápr. 2. 11:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%
Olyan vagy, mint egy 5éves, akinek kistesója születik. Nem kap elég figyelmet, és máris hisztizik.
2015. ápr. 2. 11:58
 22/43 A kérdező kommentje:

Nem azt várom, hogy erről szóljon minden beszélgetés.

DE lehetnének toleránsabbak is mikor tudják, hogy nekünk nem sikerül és ez bánt is.

Az is zavaró, hogy most mindenben azt kell nézni, hogy neki mi a jó. Tehát az kaja amit én szeretek, nincs főzve mert ő most a terhessége alatt nem tudja megenni, vagy nem lehet olyan csípős az x étel mert az azt sem ehet. Miért nem lehet jobban odafigyelni a többi dologra. Engem ezek zavrnak a leginkább.

2015. ápr. 2. 11:58
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Most ez kamu, vagy tenyleg ennyire hulye vagy?

Ki foz, anyos az egesz csaladra? Fozz magadnak, es akkor azt eszel amit akarsz. Meg egyszer, sajnos neked nem csak meddoi problemaid vannak.

2015. ápr. 2. 12:07
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell a családnak tudni arról, hogy babát akartok? o.O elég akkor bejelenteni a dolgot, ha már pár hetes várandós az ember nem kell senki orrára sem kötni, hogy na most orrbaszájba csináljuk, mert babát akarunk...
2015. ápr. 2. 12:07
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Na jo, ez mar tenyleg kamu kerdes....

Ilyen buta nem lehetsz.

2015. ápr. 2. 12:09
 26/43 anonim ***** válasza:
83%
Megértem én a te szemszögedet is, de fogd vissza magad. Jobban jársz.
2015. ápr. 2. 12:13
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom azt, hogy mindenki azt nézze én mit akarok.

kontra

Azt hittem h ezzel egy kicsit fel tudom magunkra is hívni a figyelmet, hogy hahóóó mi is itt vagyunk.

Ezt te nem érzed ellentmondásosnak?

Ne legyél féltékeny, próbálj inkább a saját dolgoddal foglalkozni, például menj el arra a kivizsgálásra, hogy megtudd, miért nem estél még teherbe.

2015. ápr. 2. 12:28
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

HÁHÁÁÁ :DDD

Há komolyan, nem tudom most, hogy a nap idiótája, a hét kamusa, vagy az év hisztis pi*ája vagy-e, de talán mindhárom így egyszerre.

Komolyan, még azt is sajnálod szerencsétlen nőtől, hogy olyat eszik amit meg TUD enni? :D

Nem a kérdés a vicc, te vagy az.

Szerintem látogass el egy pszichológushoz, mert valami nem oké a fejedben.

A magyarázkodást meg inkább hagyd, a mondanivalód csak egyre szánnivalóbb lesz.

2015. ápr. 2. 12:31
 29/43 A kérdező kommentje:

Köszi mindnekinek nagyon rendesek vagytok.

Nem tudom, hogyha ti ebben a helyzetben lennétek hogy esne ez a kivételezés.

Sziasztok!

2015. ápr. 2. 12:57
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező belőled egy pszichológus hallgató olyan tanulmányt irna, meg sem allna vele Oxfordig....
2015. ápr. 2. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!