Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kerdezes nelkul benyitogat...

Kerdezes nelkul benyitogat minden szekrenybe, ha szova teszem neki all feljebb?

Figyelt kérdés
Most komolyan en jottem egy masik bolygorol, vagy komolyan nem illik ilyen csinalni? Sogornom minden alkalommal mikor atjon, minthacsak otthon lenne bemegy a szobakba, benez a szekrenyekbe, fiokokba, spejzba. Mindezt komotosan, mosolyogva, mintha a vilag letermeszetesebb dolga lenne. Ha megemlitem, hogy ne tegye, olyan fejet vag, mintha..nem is tudom. Grimasz, felhuzott szemoldok, hulyenek nez. Hutobe is beletur, mert ehes, kiveszi a tanyert, leul enni stb. Es minap kijelenti, hogy az o batyja is itt lakik, tehat neki ne szoljak ezekert. Alapvetoen joba vagyok vele, de ezen a terem nagyon kulonbozunk egymastol. Sokadik keres utan, megkertem vegul a ferjemet, hogy beszelje meg ezt vele, na aztan egy honapig hallgattam milyen hulye vagyok. Atjonnie sajos muszaj, mert minden csaladi esemeny nalunk van, mert nalunk van hely. Ha megemlitem megy a musor, ha nem en vagyok ideges. Van megoldas? Egy 31 eves emberrol beszeluk.
2015. febr. 25. 15:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Csukd rá a kezére a fiókot!
2015. febr. 25. 21:04
 32/37 A kérdező kommentje:
Hu de sok valasz erkezett :) nem, a ferjem se hagyja, raszol, negyszemkozt is probalta megbeszelni vele, de a csaj konkretan alkalmatlan a kommunikaciora. Ugye nem vagyok allandoan a sarkaban, teszek veszek a konyhaban, de volt, hogy epp a furdobe mentem, amikor a szekrenyben nezegette a kremeket, hatranezett, mosolygott, majd visszfordult matatni. Akkor is szoltam(hozzateszem a masodik alkalom ota, mindig erelyesen szolok), hogy megis mit csinal? Ja hat o csak nezi milyen rend van itt. Kitessekeltem, egesz este beszologazott. Amelyik valaszolo irta h csaladom belul ez oke: nem, nekem ez k..vara nincs renben. Rajtam kivul senki ne nyuljon hozza a pipereimhez, a ruhaimhoz, a kajamhoz, mert az az enyem! Ennyi. Az eletben meg nem fordulna a fejemben. Meg fogom mondani a ferjemnek hogy rendezze le, vagy ide senkinnem jo ezek utan. Nem en fogok zarat tenni a sajat szekenyeimre. Vicc. Koszonom a kommenteket.
2015. febr. 25. 22:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy vicc az a tanács, hogy tegyél zárat a saját szekrényeidre!

Legközelebb, amint kinyit egy szekrényajtót, vagy bármit, szólnék neki, hogy gyere, mutatok egy másik ajtót! Aztán kinyitnám a bejárati ajtót, és kitessékelném. Ennyi!

2015. febr. 26. 03:26
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Menj el hozzá, és csináld ugyanezt, fald fel a kajáját és közben nézegesd, hogy milyen van. A pofám leszakad, hogy milyen emberek vannak, és még csak nem is szégyelli, mert persze, kíváncsi az ember, de ezt elő lehetne adni úgy is, hogy " olyan szép a bőröd, megmutatnád, hogy mikkel ápolod". Mondjuk a hálóban való turkáláshoz és a többi szekrény nyitogatásához már tényleg nincs ötletem, kiakar rabolni alkalomadtán, vagy minek érdekli, hogy mitek van, meg hány ruhád lóg a szekrényben?
2015. febr. 26. 05:57
 35/37 anonim ***** válasza:
óó ha az én sógornőm ilyet tenne szimplán közölném minden benyitogatás után hogy igen jól látja itt is szexeltünk, mindenhova betennék egy számára kellemetlen dolgot.Ha valamire azt mondja pl. látom milyen krémeid vannak válaszolnám igen rajta meg látszik hogy ilyeneket nem használ mert marha ráncos a bőre stb. a lényeg porig aláznám,hogy a kedve is elmenjen a látogatásoktól
2015. febr. 26. 12:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszólogat a közös étkezésnél amiatt, hogy rászóltál hát szólj rá akkor is. Kizártnak tartom, hogy bárki mellé állna, senki sem szereti ha matatnak a cuccai között. Talán a nyilvánosság hatására elszégyelli magát.

Nem is az az érdekes, hogy neki ez a normális. Hanem, hogy te megkérted ne tegye és nem hajlandó szót fogadni noha az a te és a férjed otthona.

2015. febr. 26. 13:20
 37/37 anonim ***** válasza:

Na ne, ez azért több a soknál.

Egyszerű a megoldás:

1. Kijelented, hogy oké, innentől nem látjátok szívesen, hozzátok többet be nem teszi a lábát. Majd kikíséred az ajtó elé, aztán mehet amerre akar.

2. Ha beszólogat családi étkezésnél, én visszaszólnék határozottan és hangosan, hogy mindenki hallja, hogy én legalább felnőtt módjára tudok viselkedni vendégségben, és ismerem az alap illemszabályokat, és nem turkálok bunkó módon másnak a magánéleti dolgai között, nem forgatom fel más szekrényeit, lakását. Pont.

Kétlem, hogy valaki melléállna. A sógornőd egy bunkó zsarnok óvodás szintjén van. Ne engedjétek be, ha meg kérdőre von, megmondanám, hogy azért, mert nem tud viselkedni. Kész. Hisztizzen csak, ha megunja, úgyis haza megy.

2015. febr. 26. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!