Kerdezes nelkul benyitogat minden szekrenybe, ha szova teszem neki all feljebb?
ez már a magánszféra durva megsértése
ha csak a testvére lakna ott még talán elmegy ha előre megbeszélték, de így nem. Én részemről bírósághoz fordulnék és távolságtartási végzést kérnék ellene. Onnantól a lakásba se léphetne be többet. Elmegy a francba az ilyen..
Ez rendesen jogszabálysértés, és ha fenyeget is mellé úgy bűncselekmény.
Nehogy már még te szereltess zárat a saját szekrényedre!!!
Mondd meg a férjednek, hogy nagyon gyorsan tegye helyre a testvérét! Ha ez sem használna, akkor zárjátok be kulccsal a szobák ajtajait. Ha nem lehet, akkor pedig légy a sarkában, kövesd és ha nyúlna egy szekrényhez, akkor te ráteszed a kezed és mondod, hogy ezt nem nyithatod ki. Mintha egy értetlen gyerek lenne.
Tényleg nem illik kutakodni, de engem nem zavar az ilyen. A párom ilyen, nagyon kíváncsi, hogy merre mi van, de természetesen megkérdezett róla mielőtt körbenézett.
A konyhával meg nem értem mi bajotok, de komolyan.
Én anyósomék házában úgy járok kelek, mintha otthon lennék. Ők mondták, hogy érezzem magam otthon, ha megéhezek, akkor nyugodtan keressek kaját. Mivel nem járunk hozzájuk túl gyakran, ezért sose találom a konyhai dolgokat, és 3 szekrényt is kinyitok mire megtalálom a tányért.
Csak a konyhában matatok így, egyéb szekrényekben nem szoktam.
Ha valaki vendég jön hozzánk pl. a sógornőm, vagy egy barátnő hosszabb időre (értsd. nem 3 óra, hanem 3 nap), akkor mindig mondom hogy érezze jól magát, ha kell valami és én épp nem vagyok ott, akkor nyugodtan szolgálja ki magát.
Ezt egy barátnőnél is megteszem, nemhogy a sógornőmnél!
Nem tudom nektek mi bajotok, de szerintem a konyha az nem olyan terület, ahol intimszférát sértene a másik.
JA és az hogy kinek szólok erről.. A testvéreimnek, szüleimnek, sógoraimnak és sógornőimnek erről szólnom se kell. NEkünk ez így természetes. Ha hazamegyek a szülői házba, akkor nem kérek engedélyt a hűtőhöz.. És miután nekem a sógoraim és sógornőim is családtagok, szeretjük egymást, nem is kérdéses ez a helyzet.
Ha egyéb vendég jön, akkor szoktuk azt mondani, hogy érezze magát otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!