Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kerdezes nelkul benyitogat...

Kerdezes nelkul benyitogat minden szekrenybe, ha szova teszem neki all feljebb?

Figyelt kérdés
Most komolyan en jottem egy masik bolygorol, vagy komolyan nem illik ilyen csinalni? Sogornom minden alkalommal mikor atjon, minthacsak otthon lenne bemegy a szobakba, benez a szekrenyekbe, fiokokba, spejzba. Mindezt komotosan, mosolyogva, mintha a vilag letermeszetesebb dolga lenne. Ha megemlitem, hogy ne tegye, olyan fejet vag, mintha..nem is tudom. Grimasz, felhuzott szemoldok, hulyenek nez. Hutobe is beletur, mert ehes, kiveszi a tanyert, leul enni stb. Es minap kijelenti, hogy az o batyja is itt lakik, tehat neki ne szoljak ezekert. Alapvetoen joba vagyok vele, de ezen a terem nagyon kulonbozunk egymastol. Sokadik keres utan, megkertem vegul a ferjemet, hogy beszelje meg ezt vele, na aztan egy honapig hallgattam milyen hulye vagyok. Atjonnie sajos muszaj, mert minden csaladi esemeny nalunk van, mert nalunk van hely. Ha megemlitem megy a musor, ha nem en vagyok ideges. Van megoldas? Egy 31 eves emberrol beszeluk.
2015. febr. 25. 15:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
24%
A hűtőbe belenyúlás szerintem is rendben van, mégis csak családtag meg gondolom nem eszik ki benneteket a vagyonotokból. De tényleg, nehogy már neked kelljen mindenre zárat szerelni... Ez nem csak a párod hanem a te lakásod is a te dolgaiddal és majd ha akarod h lássanak valamit majd megmutatod. Lehet, hogy nincs semmi titkos dolgod amit amúgy nem szabadna látni de attól még nem tartozik másra. Szólj rá ha kell újra! Mi az, hogy csak megnézi, hogy mi van ott? Megáll az ész. Ha kíváncsi hát kérdezzen. Az ember esze megáll az ilyen bunkóktól.
2015. febr. 25. 16:35
 22/37 anonim ***** válasza:
Es a ferjed ezt hagyja?
2015. febr. 25. 16:38
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon élek a szüleimmel és a testvéremmel. De sose jutott eszembe az, hogy bemenjek a tesómhoz és átkutassam a holmiját. Vagy a szüleimét. Ők sem teszik ezt. Magánszféra. Azért arra kíváncsi lennék, ő mit szólna ha az ő holmija lenne átkutatva. Egyszer megpróbálhatnád :D
2015. febr. 25. 17:30
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én lakok, ott biztosan nem csinálná, max egyszer próbálná meg. Ha a tesója nem állítja le, akkor én. Ha ennek az lenne az ára, hogy azután nem nálunk vannak az események, akkor úgyis jó.
2015. febr. 25. 17:32
 25/37 anonim ***** válasza:
55%
Már az első alkalomkor olyat ütöttem volna a kezére leszakad.Aztán 2szor is ha megtette volna,akkor megmutattam volna neki merre a kijárat.nem a párodnak kell ezt lerendezni,ő nincs is ott talán,neked,Aztán ha harag hát nagy űgy.Akármilyen tesó ilyent nem tehet.jól néznénk ki átjön sogor kutakodni be nyúl a hűtőmbe.Szét csapnám a fejét is.
2015. febr. 25. 17:51
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Én tudod mit csinálnék a helyedben?

Sarkamra állnék, és ha megint elkezd valamit nyitogatni, bevágnám előtte, és rámutatnék a bejárati ajtóra, majd közölném, hogy amíg nem tanul meg felnőtt ember módjára tisztelettudóan viselkedni vendégségben, addig nem látjuk szívesen. Pont. Majd kikísérném az ajtóig, és becsuknám mögötte. Ha hisztizik, megsértődik, ő problémája.

A sógornőd egy bunkó, tiszteletlen barom, akinek van képe hozzá, hogy másnak a magánéleti dolgai között kutakodjon. A férjednek is mondd meg, hogy neked ezt nem kötelességed eltűrni, mert te sem túrod fel a sógornőd lakását.

Erélyesnek kell lenni, mert ha hagyod magad, még pofátlanabb lesz később. Ne érdekeljen, ha hisztizik, vagy elmond mindennek! Légy határozott és cselekedj!

2015. febr. 25. 17:54
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék egyszer hozzájuk, majd szépen elkezdenék mindent nyitogatni, nekiállnék kutakodni, enni a hűtőből. Ha szóvá teszi, közöld vele, hogy ő a férjed testvére, jogodban áll azt csinálni a lakásban, amit akarsz. Utána meg kérdezd meg tőle, hogy te miért ne lehetnél bunkó, amikor ő nyugodtan az veletek a saját lakásotokban.

Ha nem esik le neki, nem engedném be többet a lakásba addig, amíg meg nem tanul viselkedni. Amint nekiáll még egyszer nyitogatni, dobnám ki az ajtó elé. A családnak is megmondanám, hogy azért nem látod szívesen a sógornődet, mert a legalapvetőbb illemszabályokkal sincs tisztában, és rendszeresen megsérti a ti magánéleti dolgaitokat.

2015. febr. 25. 18:00
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Ha a helyedben lennék, felvásárolnám a fél szexshopot, és jól látható helyre bepakolnám a cuccot a szekrényekbe, fiókokba. Mikor kutatna, "véletlenül" rajtakapnám, ahogy megtalálja az egyiket, és kérdeznék tőle valami megdöbbentőt, mondjuk, hogy szeretné-e kipróbálni, vagy csak nézegeti. Vagy, hogy úgy gondolja-e, hogy a bátyja szexjátékszerei az övéi is, ha már a lakás az ő otthona is. Bár lehet, hogy a használtnak álcázott gumik is beválnának, ez olcsóbb módszer. Talán ha talál valami nagyon illetlent, leesik neki, hogy nem kéne kutatni.
2015. febr. 25. 18:43
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Úgy viselkedik mint egy kisgyerek... Azok szoktak mindent kinyitogatni. De nekik is szokás megmondani, hogy nem szabad.

Aki felnőttként tesz ilyet annál nem tudom hol szerepel a tisztelet mások iránt.

2015. febr. 25. 18:44
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos üvöltenék, hogyha mégegyszer megpróbálja mindkét kezét eltöröm.Na tudod engem mit érdekel ki gondol szemétnek, basszus. Ezt a pofátlan ősbunkót.
2015. febr. 25. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!