Kerdezes nelkul benyitogat minden szekrenybe, ha szova teszem neki all feljebb?
Én tudod mit csinálnék a helyedben?
Sarkamra állnék, és ha megint elkezd valamit nyitogatni, bevágnám előtte, és rámutatnék a bejárati ajtóra, majd közölném, hogy amíg nem tanul meg felnőtt ember módjára tisztelettudóan viselkedni vendégségben, addig nem látjuk szívesen. Pont. Majd kikísérném az ajtóig, és becsuknám mögötte. Ha hisztizik, megsértődik, ő problémája.
A sógornőd egy bunkó, tiszteletlen barom, akinek van képe hozzá, hogy másnak a magánéleti dolgai között kutakodjon. A férjednek is mondd meg, hogy neked ezt nem kötelességed eltűrni, mert te sem túrod fel a sógornőd lakását.
Erélyesnek kell lenni, mert ha hagyod magad, még pofátlanabb lesz később. Ne érdekeljen, ha hisztizik, vagy elmond mindennek! Légy határozott és cselekedj!
Én elmennék egyszer hozzájuk, majd szépen elkezdenék mindent nyitogatni, nekiállnék kutakodni, enni a hűtőből. Ha szóvá teszi, közöld vele, hogy ő a férjed testvére, jogodban áll azt csinálni a lakásban, amit akarsz. Utána meg kérdezd meg tőle, hogy te miért ne lehetnél bunkó, amikor ő nyugodtan az veletek a saját lakásotokban.
Ha nem esik le neki, nem engedném be többet a lakásba addig, amíg meg nem tanul viselkedni. Amint nekiáll még egyszer nyitogatni, dobnám ki az ajtó elé. A családnak is megmondanám, hogy azért nem látod szívesen a sógornődet, mert a legalapvetőbb illemszabályokkal sincs tisztában, és rendszeresen megsérti a ti magánéleti dolgaitokat.
Úgy viselkedik mint egy kisgyerek... Azok szoktak mindent kinyitogatni. De nekik is szokás megmondani, hogy nem szabad.
Aki felnőttként tesz ilyet annál nem tudom hol szerepel a tisztelet mások iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!