Kerdezes nelkul benyitogat minden szekrenybe, ha szova teszem neki all feljebb?
az o batyja is itt lakik, tehat neki ne szoljak ezekert" Ej,de vastag a bőr valaki pofikáján! A férjed hülyézett le ezzel kapcsolatban vagy a sógornő? Miért kell minden családi eseményt nálatok tartani?
Ha meg meghívjátok, mert ugye néha meg kell, akkor zárd be az ajtókat és tedd el a kulcsot. Ha megkérdezi az okot, akkor kérdezz vissza: miért, mi dolgod ott?
Ahhoz meg ne haragudj, de pofa kell, hogy idegen helyen belenyúljon a hűtőbe és kérdezés nélkül nekiálljon zabálni. Én kerek perec elvenném előle a kaját, hogy az a vacsorád vagy valami okkal, és megmondanám, hogy ha éhes,haza lehet menni enni, ah meg vendégség van, akkor megmutatnám neki, hogy hol van a vendégeknek kitett ropi. Az eszem megáll.
Gondoltál már rá, hogy elmész hozzá, és megcsinálod ugyanezeket?
ha kihúz egy fiókot, kérdezd meg tőle hangosan:
KIT KERESEL?
Zárak, lakatok, ha nem ért a szép szóból, legvégsőbb esetben a kitiltás. Családi rendezvény, nem ok rá a lakásméret, sok ember kis helyen is elfér, ha meg nem akkor étteremben.
A férjednek nincs igaza, senkinek nincs köze mi van a zárt ajtóitok mögött, még ha rokon is. Az ilyen sunyi disznó menjen máshová kutakodni. Én már rég haragban lennék vele, aztán k.ur.vára leszarnám mit duzzognak a hátam mögött. Ha meg nem áll ki mellettem a férjem akkor nem biztos, hogy van értelme együtt maradni, mert a házasság arról is szól, hogy ti kiálltok egymásért.
Az biztos, ha nem hagyná abba ezt a viselkedést átmennék hozzá, és ugyanazt tenném amit ő. Ha meg nem tetszik neki, hát ba.ssza meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!