Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Zavarnak a gyerekek itthon....

Zavarnak a gyerekek itthon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azzal kezdem, hogy eleve nem szeretem a gyerekeket. Most, hogy apóséknál lakunk és itt laknak a dédunokái is kicsit zavar a gyerek társaság. Pluszba egésznap itt van a két éves dédunoka is. Elköltözni nem tudunk vagyis én tudnék csak egyedül. Hogyan viseljem el őket?
2015. jan. 13. 16:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
66%

"kinek kell egy "nő" feleségnek, aki azzal kezdi, nem szereti a gyereket?"

Mondjuk egy olyan férfinak, aki szintén nem szereti? Esetleg nem foglalkozik ezzel? Én se szeretem a gyerekeket, mégis férjnél vagyok. Sőt! A férjem se szereti a gyerekeket. A sajátunkat szeretjük. Mindenki azt mondta, hogy majd ha sajátunk lesz megváltozik és szeretni fogjuk a gyerekeket. Hát még annyira se szeretjük mostmár a többit. BIZONYOS gyerekeket igen, de minden gyereket, csak azért, mert gyerek, na kösz nem.

Te minden embert szeretsz? De hát emberek! Hogy lehet nem szeretni az összes létező embert? Milyen ember vagy te? ű

Semmi különbség.

2015. jan. 14. 17:59
 32/38 anonim ***** válasza:
35%

"kinek kell egy "nő" feleségnek, aki azzal kezdi, nem szereti a gyereket? :D Ürítésre jó, azzal együtt aki itt ősanyázik, és felteszi a kérdést: miért kéne szeretni a gyerekeket?. Mellesleg, valószínű kamu, mert após dédnagypapi - valahogy elszámolta a nőnek aligha nevező formáció."

Volt osztálytársam egy 20 évvel idősebb fickóval jött össze, akinek már van egy 7 éves UNOKÁJA. Aki tehát az após dédunokája.

2015. jan. 14. 18:00
 33/38 anonim ***** válasza:
44%
Amíg nem a te házad sasjnos nem tudsz mást tenni elviseled, ha visítanak a gyerekek-füldugó. Vigyáznod nem neked kell rájuk. Ha Te el tudnál költözni mért csak egyedüL? Ezt nem igazán értem, amíg itt laksz sajnos ez van. Én se vagyok oda a gyerekekért ha máshol vagyok ahol sok van elviselem az üvöltésüket mert nem tehetek mást.
2015. jan. 15. 13:18
 34/38 anonim válasza:
58%
Miért, mit csináljanak szegény gyerekek? Kussoljanak és üljenek a seggükön csak mert te ott vagy? Mivel te vagy a befogadott, és nem vagy családtag, vagy költözz el és szakíts a pároddal, vagy szokjad meg.
2015. jan. 27. 12:15
 35/38 anonim ***** válasza:
11%

mi értelme beszélni egy olyannal, aki

"azzal kezdi, hogy eleve nem szereti a gyerekeket"

Beszélgetés embereknek való, aki "eleve nem szereti a gyerekeket" ember alattivá csúszott. Úgyhogy, sorry, nem ÉRDEKEL hogy viseld el őket. :D

2015. jan. 27. 12:31
 36/38 anonim válasza:
10%
Kb 2 éve volt egy olyan sztori hogy a nevelő anya lecsapta a gyereket ásóval. Na mivel ez már unalmas lenne ajánlom a kapát! Remélem sokat segítettem.
2015. febr. 5. 09:39
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
36 :D :D :D :D
2015. febr. 5. 09:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Hat en kifejezetten ruhellem a gyerekeket egeszen a tizeneves korosztalyig, azokkal mar lehet beszelni legalabb, es nem nincs gyerekem es a ferjem se akart sose, szoval megertem a kerdezo gondjat. viszont semmifele mas megoldas nincs mint a koltozes. a ferjed remelem nem akar gyereket mert akkor sz@rban leszel. Nekunk meg a barati korben sincsenek gyerekek , unokak, engem is idegesitenek mar a jelenletukkel is. de tudtad amikor odakoltoztel, hogy ezek ott lesznek folyton. Dontened kell turod a helyzetet csendben vagy koltoztok.
2015. nov. 1. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!