Azzal kezdem, hogy eleve nem szeretem a gyerekeket. Most, hogy apóséknál lakunk és itt laknak a dédunokái is kicsit zavar a gyerek társaság. Pluszba egésznap itt van a két éves dédunoka is. Elköltözni nem tudunk vagyis én tudnék csak egyedül. Hogyan viseljem el őket?
Valahogy viseld el, befogadtak, van hol laknod. Ennyi a minimum.
2015. jan. 13. 16:18
2/38 anonim válasza:
Náluk laktok, az ő fedelük van a fejed fölött, viseld el, hogy ők a házukban mit csinálnak és kivel. Még ha vietnami csüngőhasú malacokat nevelnének, de a saját dédunokáikra vagy kiakadva? Szállj magadba.
2015. jan. 13. 16:19
3/38 Szeretsz még? válasza:
Rossz az alapállásod. Nem te viseled el őket, hanem ők viselnek téged. Nagy különbség.
2015. jan. 13. 16:19
4/38 anonim válasza:
Van olyan ember, aki nem szereti a gyerekeket és ezzel nincs semmi gond. Normális ember ezt képes elfogadni, csak az osanya/osapa típus kd ki rajta.
Kérdező, csak költözés lehet a megoldás. Valahogy szoritsatok ki z lberletre
2015. jan. 13. 16:22
5/38 anonim válasza:
Így van! Nem a saját otthonodban vagy, tehát te vagy megtűrve. Ráadásul a férjed/párod szülei. Tehát TE nem vagy családtag egyáltalán, mégis te vagy zavarva. Na elmész...
2015. jan. 13. 16:23
6/38 anonim válasza:
A gyerekeket úgy általában én sem szeretem. Mit szeressek másén csak azért, mert gyerek? Az embernek a sajátja más. A mások gyerekei közül meg bizonyos gyereket szeretek. De most csak azért, mert gyerek?
Amúgy kérdező ha valamit nem szeretsz nem lehet megtanulni elviselni. Mert nem szereted. Költözzetek el, vagy ne legyél otthon. Különben is mi a túrót csinálsz egész nap otthon mindennap? Gondolom, ha nem lennél otthon egésznap akkor nem zavarna, ha napközben ott vannak a gyerekek.
2015. jan. 13. 16:25
7/38 anonim válasza:
Mi zavar a gyerekekben?
Szerintem találj ki valami olyan foglalatosságot amikor úgy viselkednek ami idegesít amit te is szeretsz meg ők is és elterelheted a figyelmüket. És beszélj az apósoddal a problémáról és találjatok ki közös megoldást.
A kapcsolatokért tenni kell. Az együtt élés nehéz. De mindig lehet találni kompromisszumos megoldást, csak időt és energiát kell belefektetni.
2015. jan. 13. 16:25
8/38 anonim válasza:
Reggel elmész dolgozni, este hazaérsz, alig találkozol velük, annyit meg ki lehet bírni.
2015. jan. 13. 16:26
9/38 A kérdező kommentje:
Visítanak, szaladgálnak és ez engem idegesít.
2015. jan. 13. 16:28
10/38 anonim válasza:
Ja. Úgy mi zavaró lenne egy 2 evesben? Egész nap csendben ül a fenekén, meg se szólal, nem beszél, nem játszik, nem rohangál, szépen eszik, egyszóval tökéletes. Persze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!