Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Zavarnak a gyerekek itthon....

Zavarnak a gyerekek itthon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azzal kezdem, hogy eleve nem szeretem a gyerekeket. Most, hogy apóséknál lakunk és itt laknak a dédunokái is kicsit zavar a gyerek társaság. Pluszba egésznap itt van a két éves dédunoka is. Elköltözni nem tudunk vagyis én tudnék csak egyedül. Hogyan viseljem el őket?
2015. jan. 13. 16:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
Örülj neki hogy befogadtak és ott lakhatsz. Ha ott vannak foglalkozz a saját dolgoddal a szobátokban, és akkor tudják hogy ne zavarjanak téged.
2015. jan. 13. 16:30
 12/38 A kérdező kommentje:
A szabadnapjaimon egésznap a szobában kuksoljak????? Vicces!
2015. jan. 13. 16:32
 13/38 anonim ***** válasza:
51%

"Ja. Úgy mi zavaró lenne egy 2 evesben? Egész nap csendben ül a fenekén, meg se szólal, nem beszél, nem játszik, nem rohangál, szépen eszik, egyszóval tökéletes. Persze."

Én még a második szomszéd gyerekeitől is fejgörcsöt kaptam. 40 méter széles kertek vannak. De 2-3 éves koruktól 8-10 éves korukig úgy visítottak egész nyáron az udvaron, mint a repedt fazék..

2015. jan. 13. 16:33
 14/38 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, te hány éves vagy, hogy apósodnak már dédunokái vannak? Amúgy meg miért nem költöztök el?
2015. jan. 13. 16:33
 15/38 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos nem tudunk segíteni. Vagy hogy gondoltad, hogy tudunk segíteni?
2015. jan. 13. 16:34
 16/38 anonim ***** válasza:
86%
Nézd kérdező, én írtam, hogy nem szeretem a gyerekekt, és fäszom ki tud lenni tőlük. De azért menjél már a fenébe, hogy még neked áll feljebb, meg itt ironizálsz, hogy vicces. Költözz el a p1csába, és akkor nem fognak zavarni. jaaaa, hogy nincs rá? Hát akkor ez van, akkor el viseled. Ez nem konfliktus meg megbeszélés kérdése. A nagyszülőknek, dédszülőknek normális esetben a legnagyobb öröm az életükben, hogy a kisunokáik ott vannak minél többet és jól érzik magukat. Ez ellen te semmi sem tehetsz, nehogy már! A saját házadban majd ott okoskodj!
2015. jan. 13. 16:35
 17/38 A kérdező kommentje:
A párom nem akar költözni, neki jó az anyjáéknál.
2015. jan. 13. 16:37
 18/38 anonim ***** válasza:
40%
15-ös vagyok? Miért lettem lepontozva?
2015. jan. 13. 16:39
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Akkor szagold, amit szakítottál.
2015. jan. 13. 16:42
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

"A szabadnapjaimon egésznap a szobában kuksoljak????? Vicces!"

B+ felnőtt vagy! Találd már fel magad! most mi így ismeretlenül, látatlanban mit mondjunk neked? Felnőtt vagy, nem? Akkor találj már ki valamit, menj el valakivel valahova, tedd magad hasznossá, vagy b+ vegyél erőt magadon és haverkodj össze a gyerekekkel. valamit csak tudsz tenni azért hogy jobb legyen! Azt várod, hogy a 2 éves jön oda majd haverkodni?

Nem a saját házadban vagy, azt írod, te el tudnál költözni: akkor költözz! És akkor ott csak az lesz, amit te akarsz! De amíg más házában laksz, addig sajna osztozás és elfogadás van! Te vagy ott a befogadott, hisz nem vagy családtag.

2015. jan. 13. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!