36 éves vagyok,2 gyermekem van. A fiú 7.5 éves, a lány 2 éves. Nem tudom megoldani a gyerekek felügyeletét a munkába járásnál. Szerintetek merjem vállalni a 3. gyereket, csak azért, hogy itthon tudjak maradni velük? Krisztina.
Nem erős az, hogy valakinek azért kell megszületnie, mert azt mondták a gyakorikerdesek.hu-n....
Vagy épp nem megszületnie.
akkor szül egy 4.-et és így tovább.
barátnőmnek azért va 4 gyerek mert nem akar melózni...
röhely
az a baj ezzel, hogy ha majd mikor 50 évesen se tudsz visszamenni dolgozni a 8 gyerek miatt, akkor már nem fogsz tudni szülni egy 9. gyereket.
de az elgondolás mindenképpen jó. már csak azért is mert gondolom azért kéne visszamenned a 2 évesed mellől dolgozni, mert nem elég a gyes amit kapsz. így hát akkor feltételezem az egyel több csp meg pont elég lesz 4 ember helyett 5 embernek!
ja nem, mégsem! úgy 3 gyerek fog éhezni!
Gyönyörű kérdés....!
Szerintem ne!
Csak akkor vállalj 3. babát, ha azt Ti is szeretnétek. Kényszerből ne szülj.
Nekem egy kolléganőm vállalta be kis korkülönbséggel a 2. babát (mindenféleképpen szerettek volna csak később), mert a főnököm közölte vele, hogy most (mármint akkor) nem tudja visszavenni és inkább szüljön még egy gyereket.
egy gyerekre vagyni kell. onmagaert. nem pedig azert, mert atmenetileg jo megoldasnak tunik. de csak ugy tunik...
off: legy ovatosabb es maskor ne add meg a teljes neved. tudod, ez itt az internet es sokan sokfelere hasznaljak.
drukkolok, h talaljatok mas "megoldast"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!