Szeghy krisztina: ha lelki ok miatt késik a baba. Című könyve megvan vkinek? Segített? Nem tudtok olcsóbban eladót belőle?
nekem megvan (én is IR-es vagyok, és Pcos-em is van), de megmondom őszintén, nekem sokat nem segített. Sajnos kölcsön adtam valakinek, aki aztán jól elhagyta.
5 évig vártunk a babára, a 4. évben kerestem egy normális orvost, aki hajlandó volt foglalkozni velem, és az egész bajommal. 10 hónap kemény diéta, sport, és gyógyszercsere után terhes lettem. Úgyhogy én inkább ebben hiszek, a könyvben nem annyira.
Azért ha elolvassa a könyvet attól baja még nem lesz és lefoglalja magát.
Kerestem neked a neten kérdező a könyvet de sajna nem találtam :/ Próbáld meg könyvtárban vagy a neten kölcsönadós oldalon.
Kedves Kérdező!
Nekem meg van Szeghy Krisztina általad keresett könyve.
Mi is babát szerettünk volna, én is PCO-s-és IR-ás vagyok. Én is megvettem a könyvet és részletesen, alaposan elolvastam. Meg kell érteni azokat a dolgokat miket leír benne, és saját magadban kell értelmezned.
A könyv megvétele után a 2. hónapban terhes lettem :)
Én hiszek benne, hogy a könyv segített!!
Ha még mindig szeretnéd megvenni, akkor írj. Sértetlen, szép állapotban van.
Remélem nektek is sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!