Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeghy krisztina: ha lelki ok...

Szeghy krisztina: ha lelki ok miatt késik a baba. Című könyve megvan vkinek? Segített? Nem tudtok olcsóbban eladót belőle?

Figyelt kérdés
Sok év hiábavaló próbálkozás, PCO és IR kezelés, mindenféle vizsgálat után (és még mindig benne) már mindenre gondol az ember és úgy érzem nem hagyhatok ki semmit, ami esetleg segíthet. ezért nagyon szeretném elolvasni ezt a könyvet, csak nekem kicsit drága újonnan, esetleg van itt vki aki egyrészt tud róla mondani vmit, neki segített-e és miben, másrészt olyan, akinek esetleg már nem kell és eladná méltányos áron. előre is köszi a segítséget midnenkinek!

#könyv #teherbeesés #Szeghy Krisztina #lelki okokból késik a baba #használtan eladó
2014. jún. 25. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem megvan (én is IR-es vagyok, és Pcos-em is van), de megmondom őszintén, nekem sokat nem segített. Sajnos kölcsön adtam valakinek, aki aztán jól elhagyta.

5 évig vártunk a babára, a 4. évben kerestem egy normális orvost, aki hajlandó volt foglalkozni velem, és az egész bajommal. 10 hónap kemény diéta, sport, és gyógyszercsere után terhes lettem. Úgyhogy én inkább ebben hiszek, a könyvben nem annyira.

2014. jún. 25. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a háttérben lelki ok is, bár az első válaszolóval mindenképpen egyetértek abban, hogy a "testi rendbetétel" az első. Ha lelki okra (is) gyanakszol, egy ügyes pszichológus tud segíteni, önmagában egy könyv elolvasása nem.
2014. jún. 25. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért ha elolvassa a könyvet attól baja még nem lesz és lefoglalja magát.

Kerestem neked a neten kérdező a könyvet de sajna nem találtam :/ Próbáld meg könyvtárban vagy a neten kölcsönadós oldalon.

2014. jún. 25. 12:02
 4/5 anonim válasza:
Nekem segített. Tény, hogy nem a könyvtől lettem várandós, hanem a férjemtől :), de nagyon sokat segített abban, hogy lenyugodjak, és ne a "babaprojekt" körül forogjon minden gondolatom. Nem tervezem eladni, mert szerintem később is tudom használni, ha már lesz gyerekem. Sajnos ugyanis a babám végül nem született meg. :( Szerintem egyébként ezért nem nagyon találsz belőle használtan, mert ez olyan, amit megtart az ember.
2014. szept. 10. 19:35
 5/5 NReka1028 válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem meg van Szeghy Krisztina általad keresett könyve.

Mi is babát szerettünk volna, én is PCO-s-és IR-ás vagyok. Én is megvettem a könyvet és részletesen, alaposan elolvastam. Meg kell érteni azokat a dolgokat miket leír benne, és saját magadban kell értelmezned.

A könyv megvétele után a 2. hónapban terhes lettem :)

Én hiszek benne, hogy a könyv segített!!

Ha még mindig szeretnéd megvenni, akkor írj. Sértetlen, szép állapotban van.

Remélem nektek is sikerült!

2015. márc. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!