Kinek milyen gyorsan jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Kb. 2 éven belül szeretnénk, de már 3 éve megszakítással védekezünk. Eddig semmi. Lehetséges, hogy nehezebben esek teherbe? Az előző pasimnál 3 évig szedtem fogamzásgátlót.2014. jún. 25. 00:47
1/20 anonim válasza:
hát amikor megtudtam, onnan kb 9 hónap múlva már kinn is volt! :)
2/20 A kérdező kommentje:
Komolyan?:D
Na akkor még egyszer: úgy értettem h milyen gyorsan estél teherbe, mennyi próbálkozás után?
2014. jún. 25. 01:00
3/20 anonim válasza:
Én is megszakítással védekeztem évekig és mindig sikeresen.Pedig itt nagy divat leszólni az ilyen fajta védekezést.Ne aggódj,attól,hogy nem csúszott be három év alatt,még akár első próbálkozós hónapban is teherbe eshetsz.Nincs baj veled.
4/20 anonim válasza:
Mi is így védekeztünk,aztán az első próbálkozásra összejött a baba:) 6hetes kismama vagyok
5/20 anonim válasza:
mi 3 hónapig próbálkoztunk random szerűen eredménytelenül, aztán elkezdtünk hőmérőzni, hogy tudjuk mikor van peteérés,és úgy két hónap alatt megfogant. Tehát összességében 5 hónapot.
6/20 anonim válasza:
Évek óta megszakításos módszerrel védekeztünk (sikeresen ),majd amikor úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba, akkor a második próbálkozós hónapban összejött.
7/20 anonim válasza:
Gyógyszerszedés utáni hónapban megszakítással védekeztünk, abban a hónapban össze is jött a kislányom. A második babó 1 év próbálkozás után fogant.
33 hkm
8/20 anonim válasza:
1. azonnal
2. 3 hónap próbàlkozàs utàn
3. Màsfèl èv próbàlkozàs utàn
9/20 anonim válasza:
Én 4 év szedés után abbahagytam a fog.gátlót, ezután 42 napra jött meg a menszeszem, így gondoltam, hogy veszek 100% tiszta méhpempőt a ciklus rendbehozatalára. Miután elkezdtem szedni már 36 napra, majd 34 napra jött meg a menszeszem, végül a 4. hónapra terhes lettem..:) Legközelebb is így tennék és nem sajnálnám a pénzt rá..:) 22 hkm
10/20 anonim válasza:
Mi 7 évig a megszakításos módszert alkalmaztuk sikeresen. Most 11 hónapja hogy próbálkozunk, de még semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!