Rosszul csinálom, hogy főleg peteérés környékén próbálunk együttlenni? Akiknek gyorsan összejött a baba/kistesó hogyan volt?
Eddig en is ezt csinaltam, mire az orvosom elmondta, hogy igy nem jo. Nekem igaz 28 es32 naposak a ciklusaim. Most a 15 ciklusnapin, meg nem volt meg az ovum ezt uh latta, de mar szep 2 centis tuszo volt. Azt mondta innen egy hetig legalabb ketnbaponta hazaselet. Most igy csiunaljuk.
Mi lkecsusztunk a dologrol.
Marmint eddig nem csiptuk el az ovut. Most majd aprilisban kidetul.
Elso voltram.
Köszi a választ!nekem uh alapjan igazoltan 14.napon megvolt az ovukaciom,és érzem is,hogy onnantól nem faj a hasam..igy nem hiszem,h később lenne.
Meg en ugy tudom,hogy célszerű elotte levő 2-3napban együttlenni,hogy oda érjenek a katonák.Ezek alapjan meg elvileg jo kellene hogy legyen a 10-14.nap közötti együttlét.
Persze nem csak ilyenkor,és a babaért vagyunk egyutt (mert ez is fontos szerintem) csak ilyenkor tudatosabban figyelek ra!
Mi mindkét kislányomnál a mensi elmúlásának napjától 2 naponta voltunk együtt a férjemmel és mindkétszer első próbálkozásra megfogantak a babák. Én néztem az ébredési hőmérsékletemet is, így láttam mikor történt meg az ovuláció, onnantól már nem volt muszáj tartani ezt a 2 naponkénti együttlétet, csak ha volt kedvünk hozzá. :)
Ezzel a módszerrel tuti nem lehet lecsúszni a peteérésről, mert mindig vannak "harcra kész kiskatonák" a petevezetőben, akik a megérett petére várnak. Viszont így nagyobb valószínűséggel lesz kislány. Ha inkább kisfiút szeretnétek, akkor peteérés napján célszerű együtt lenni, előtte nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!