Azzal kezdem, hogy eleve nem szeretem a gyerekeket. Most, hogy apóséknál lakunk és itt laknak a dédunokái is kicsit zavar a gyerek társaság. Pluszba egésznap itt van a két éves dédunoka is. Elköltözni nem tudunk vagyis én tudnék csak egyedül. Hogyan viseljem el őket?
Megszoksz vagy megszöksz. Nincs abba beleszólásod, hogy kik lakhatnak ott. Sokat panaszkodsz, még el is küldenek.
2015. jan. 13. 17:35
24/38 anonim válasza:
Nekik az unokáik a legfontosabbak. Csúnya dolog lenne korlátozni őket. Te ott befogadott vagy akinek hálásnak kellene lenni.
Miért hiszed azt hogy ha megengedik hogy velük lakj, te leszel az uralkodó és csak akiket te kedvelsz azok mehetnek oda?
Alkalmazkodj, vagy költözz el! A gyerekek oda tartoznak, a nagyszülők legnagyobb örömforrása az unokák szoktak lenni.
2015. jan. 13. 17:39
25/38 anonim válasza:
"apóséknál laukunk",mivel dédunokák is vannak.
Hány éves a pasid?
2015. jan. 13. 18:42
26/38 anonim válasza:
A pasid egy lúzer. Te sem vagy egy főnyeremény, az igaz, de biztosan ez a pasas kell neked, aki a dédnagyszülő korú szüleivel akar lakni, pusztán mert neki úgy jó?
2015. jan. 13. 19:08
27/38 anonim válasza:
"A szabadnapjaimon egésznap a szobában kuksoljak????? Vicces!"
Megfordítva:
A szabadnapjaidon a gyerekek egész nap a szobájukban kuksoljanak csöndben? Vicces!
De amúgy hányan laktok a házban,ha a párod, a szülei, nagyszülők és dédunokáig lemenőleg ott lakik mindenki? El se merem képzelni mekkora a tömegnyomor. Biztos oda nem költöztem volna.
2015. jan. 13. 20:31
28/38 anonim válasza:
Jaj ne oltsátok már azzal, hogy minek költözött oda! Szegény örült, hogy végre kell valakinek.
2015. jan. 14. 02:09
29/38 anonim válasza:
Hat manapsag a pasiknak az ilyen iqbetyarok kellenek, ugyhogy sztem van mibol valogasson ez a feleszu xd
2015. jan. 14. 08:46
30/38 anonim válasza:
kinek kell egy "nő" feleségnek, aki azzal kezdi, nem szereti a gyereket? :D Ürítésre jó, azzal együtt aki itt ősanyázik, és felteszi a kérdést: miért kéne szeretni a gyerekeket?. Mellesleg, valószínű kamu, mert após dédnagypapi - valahogy elszámolta a nőnek aligha nevező formáció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!