Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg én vagyok a hisztis?...

Tényleg én vagyok a hisztis? Szerintem jogos a kiakadásom.

Figyelt kérdés

18 hetes terhes vagyok, már látszik egy kicsit a pocakom. Unokatesóméknál voltunk a mai napon, ebédmeghívásunk volt. Van egy égetően rossz gyereke (Ákos), 7 éves, nem annyira kicsi, hogy ne fogja fel, hogy mit miért nem szabad csinálni. (Tényleg rossz, sőt, gonosz, de a szülők nem szólnak rá. Számtalanszor láttuk a nálunk tett látogatások alkalmával, hogy szándékosan bántja a kutyánkat, tépi a szőrét, ingerli stb. Mindezt annak ellenére, hogy elmagyaráztuk neki, ezt nem szabad, mert fáj a kutyusnak.)

Egy jó ideje tudják hogy babát várunk, a kisfiú mindig megkérdezi, hogy mikor lesz velünk a kisbaba, tehát tudatosult benne az ő szintjén a terhesség ténye.

Ebéd után a kanapén ültünk, amikor Ákos váratlanul a hasamra vetődött, szerencsére a teste nagy része a combomon landolt. A férjem rögtön lerántotta rólam és rákiabált, hogy ezt nem szabad, mert baja lehet a kisbabának. Ákos rögtön nekiállt üvölteni, de olyan hangosan, hogy szerintem a szomszédok azt hitték, nyúzzák a gyereket.

Unokatesómék szerint én vagyok a h*lye, mert annak a "kölyöknek bennem" semmi baja nem lesz ennyitől, és mi ne ordibáljunk a gyerekkel, majd ők elintézik. Különben is, egy hisztis p*cs@ vagyok, mióta gyereket várunk.

Nagyon rosszul esik unokatesómék reakciója, mert úgy gondolom, hogy ez nem egyenlő azzal, hogy kiborít valamit. Ráadásul sosem szóltam rá a gyerekre, pedig általában csatatér marad utána, ha jönnek. De úgy gondolom, ez volt az utolsó pont.

Okkal vagyok még most is dühös?

2014. dec. 27. 21:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
A szülõ a hibás,mert hülyét csinálnak szegény gyerekbõl.Neked van igazad.
2014. dec. 27. 21:33
 12/32 anonim ***** válasza:
32%

Kb eletben nem szoltam volna tobbet az unokatesomhoz, sem a gyerekehez.

Jah, es olyan szavak is elhagytak volna a szamat a porontyaval kapcsolatban, mint "Gyerekgyilkos", kozveszelyes szadista hitlerutanzat" meg "degeneralt parazita".

2014. dec. 27. 21:39
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
Egy újabb gyerek akit nem nevelnek a szülei és még csodálkozunk hogy a világ tele van önző, másokra nagy ívben sz@#ó emberekkel. Egyáltalán nem te vagy a hisztis, az unokatesódék a rossz szülők.
2014. dec. 27. 21:41
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
A szülők a hibásak, de sajnos emiatt a kisfiútól sem árt majd távol tartani a picit ha megszületik. Ha nem is éri fel ésszel amit csinált akkor annak kellene lennie a támpontnak neki ebben amit a szülei mondanak. De ha nem mondanak semmit... Rossz ilyet mondani de amíg nem lesz nagy ne hagy vele egyedül a picit mert gondold el mi lesz ha "játszásiból" ráugrik majd vagy fellöki...
2014. dec. 27. 21:41
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Ákoska tulajdonképpen egy f* sz
2014. dec. 27. 22:10
 16/32 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó választ nagyon megmosolyogtam:)

Egyet értek azokkal a hozzászólásokkal, hogy egy 7 éves, neveletlen gyerek akkor se ugorjon rá senkire, ha az nem vár gyereket. A leírtak alapján ezt a gyereket egyáltalán nem nevelik, sőt elkényeztetik. Nagyon tudom őt sajnálni, mert a szülők hibája miatt, belőle lesz neveletlen, rossz ember...És igen, igazatok volt, árthatott volna a babának. A gyerek meg azért kezdett el sírni, mert valószínűleg még az életben nem szidták le semmiért.

2014. dec. 27. 22:22
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesódékkal el kellene beszélgetnetek. Ha nem tetszik nektek Ákos viselkedése pl a kutyával szemben, vagy az, amit maga után hagy nálatok, mondjátok meg hogy amíg ezekről nem nevelik le, addig ne menjenek hozzátok, és ti is csak úgy mentek hozzájuk, ha többet nem ugrál rád - egy terhes nő fokozottan van kitéve minden veszélyforrásnak, az unokatesódnak tudnia kellene ezt. Ha netán újra terhes lesz a drága unokatesó, akkor valami nagyon enyhe dolgot csináljatok vele - pl dobjatok a hasához (inkább a hasa közeléhez egy párnát, nehogy baja legyen a babának), szerintem attól is megijedne nehogy megütődjön a gyereke odabent...
2014. dec. 27. 22:26
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Na ott hajitottam volna ki az egész pereputtyot a kölökkel együtt! És soha többé nem jöhetnének hozzám!
2014. dec. 27. 23:02
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
Ákoska visszakézből kapott volna egy olyan pofont, hogy felnyalja a padlót, legalább lett volna oka üvölteni. De komolyan, iszonyúan el van cseszve ez a gyerek, lehet, csak annyi hiányzik neki, hogy rájöjjön, nem tehet meg mindent, mert ha bánt valakit akkor visszakaphatja és ő fog rosszabbul járni. Most ő kiskirálynak gondolja magát, hatalmas bajai lesznek később, ha így nő fel, egyenes út a bűnözés felé.
2014. dec. 27. 23:19
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ákoska is szeretve van, nem nevelve. Majd, ha véletlenül kistesót akarnak, és még a féltékenység is játszik mellé, unokatesódék nagy bajban lesznek.
2014. dec. 27. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!