Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom és az hogy vérig vagyok sértve?
2 hete késik, de negatívakat teszteltem. Még nincs gyerekünk! Közöltem is ezt a párommal.
Megszakításos módszerrel szoktunk közösülni...és ő még is azt mondta hogyha terhes vagyok akkor TUTI NEM Ő LENNE A BABA ÉDESAPJA...tudomásom szerint nem volt orvosnál aki megállapította volna hogy nemzőképtelen, és így eléggé megsértett, és azt érzem hogy ezek szerint nem bízik bennem hisz feltételezi a hűtlenségem.
4-5 hetente jár haza
Megszakításos módszerrel szoktunk közösülni...
Eddig akartam normális választ írni. Innentől felesleges...
Jogos.
De ha nem is védekeztek, akkor egyébként is mire számított? Nagyon is benne volt a pakliban, hogy teherbe eshetsz.
Nos, ezzel közölte veled, hogy abszolút nem bízik benned, el tudja képzelni, hogy másokkal is lefekszel.
És még nem rúgtad ki?!
Csodálkozom.
4-5 hetente jár haza?! ráadásul gyanúsítgat?!
Hajaj!
Hát ha ennyire nem bízik benned, ráadásul nem is találkoztok, csak úgy havonta egyszer, akkor ez nem házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!