Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom és az hogy vérig vagyok sértve?
2 hete késik, de negatívakat teszteltem. Még nincs gyerekünk! Közöltem is ezt a párommal.
Megszakításos módszerrel szoktunk közösülni...és ő még is azt mondta hogyha terhes vagyok akkor TUTI NEM Ő LENNE A BABA ÉDESAPJA...tudomásom szerint nem volt orvosnál aki megállapította volna hogy nemzőképtelen, és így eléggé megsértett, és azt érzem hogy ezek szerint nem bízik bennem hisz feltételezi a hűtlenségem.
4-5 hetente jár haza
Nnomost akkor egy kérdés:
Megcsalod-e, avagy sem?
Merthát itten lehet durrogni, meg hőbörögni... de megbízható, pontos információ ebben a kérdésben kizárólag nálad van.
Ha nem csalod meg, akkor a válasz itt található: [link]
A megszakított közösülés Pearl-indexe 12-42, ami azt jelenti, hogy száz, az adott fogamzásgátlási módszert használó nő közül 1 év alatt 12-42 esik teherbe. A te esetedre lefordítva ez úgy értelmezendő, hogy 3-8 év alatt BIZTOSAN teherbe esel!
(A megszakított közösülés egyébként a legkevésbé hatékony fogamzásgátló módszerek egyike.)
Ez persze még nem oldja meg a bizalmi kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!