Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőméktől etetőszéket...

Lynana87 kérdése:

Sógornőméktől etetőszéket kaptunk karácsonyra. Egy gond van vele, hogy ilyet kifejezetten nem akartam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem kérdezte milyenre lenne szükségem csak vett eggyet.Ha veszek olyat amit tudok használni és kellett volna akkor megsértődik.Ha megmondom a férjemnek akkor az lesz,hogy semmi nem jó amit az ő családja ad.De most mit csináljak ha egyszer ezt nem tudom használni és nincs is rá szükségem?!Ha mi vettünk nekik valamilyen használati tárgyat én mindig mehkérdeztem milyet szeretne.El vagyok keseredve mert itt van egy bútordarab ami csak a helyet foglalja de venni se tudok olyat amilyen kellene mert sértődés lesz.Van valakinek valami ötlete?

2014. dec. 26. 07:55
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
A legelső csak mobilról elég nehézkes a másolgatás.
2014. dec. 27. 21:03
 52/57 anonim ***** válasza:
A google egyénre szab régebbi keresőszavak alapján, ami neked az első az lehet nekem meg sem jelenik.
2014. dec. 30. 18:07
 53/57 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor itt egy másik helyről kép.Ilyen csak értelemszerűen más mintával.

2015. jan. 1. 20:36
 54/57 anonim ***** válasza:
bocs a hulye kérdésért, de ha van benne ov, hogy csuszik ki belole a babad?
2015. jan. 1. 20:40
 55/57 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez nem olyan biztonsági öv, tényleg nem annyira biztonságos, nekem hasonló volt és eléggé szégyellem, de tényleg kiesett a gyerekem belőle egyszer, amíg kiszaladtam a konyhába a második fogásért (kb. 10 mp volt!). Szerencsére a gyereknek nem lett semmi baja, már nagy lány. :) Cseréljétek be, ha megsértődik ezen az az ő baja.
2015. jan. 2. 11:12
 56/57 anonim ***** válasza:

nem lehet ráfabrikálni egy rendes övet? :D hogy ne csusszon ki?

anyosom sima székbe ulteti a 8 honapos babánkat, 2 ovvel valahogy bekoti, persze tudom, hosszutávon ez se megoldás..

egyébként ez tényleg jo nagy szék viszont késöbb praktikus lehet

2015. jan. 2. 11:26
 57/57 A kérdező kommentje:
Nem rendes öv csak kicsúszásgátló de simán at tudja dugni a lábát a másikhoz meg igazából ő oldalra forgolódik ki azért akarnám bekötni.Gondoltam rá én is h hátha lehetne szerkeszteni rá vmi övet.
2015. jan. 2. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!