Mi lehet a gond a hanggal? Kifejezetten mikrofon?
Az a problémám, hogy pl. egy zenét lejátszik normálisan, ellenben ha mikrofonon szeretnénk egymással beszélni, akkor szinte be kell kapnom, és akkro is alig megy át hang, de 1 cm-ről már semmit se érzékel. És valami hiba van az tuti, mert a gépcsree előtt olyan érzékeny volt a miki, hogy kimehettem nyugodtan a konyhába, onnan is kristálytisztán hallott engem az illető akivel beszéltem (msn pl).
Már próbáltam mindent állítgatni rajta, bár nem sok helyen tudom, de a hangerő a maxon van ...
Van ötletetek? Főleg külföldi simerősökkel szeretnék beszélni, és egyszerűen behalt. Nem is a miki problémája, mert már 3-at is kipróbáltam, egyikkel se megy.
Mi lehet a gond? Hol lehet az érzékenységet még állítani?
Köszi előre is, jó lenne ha sikerülne megoldani.
Esetleg nézd meg, hogy a Mic Boost be van (~erősités) kapcsolva?
Köszi szépen, megpróbálom, bár én amennyit értek hozzá .....
Na de oksa, köszi szépen, itt már infós srácnak sincs ötlete, az ész megáll.
és csak azért se :-(((
egyéb ötlet ?
informatikus srácot is kérdeztem, neki sincs, de megcseszi, olyan mérge svagyok, ez nem rég tökéletesen működött még, valami elállítódott vagy nemtom, de kiakasztó ...
Sajátgép - jobb klik - Kezelés - Eszközkezelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!