Audacity-ben nem tudok hangot felvenni. A mikrofon lenyíló menü teljesen el van szürkülve és így nem tudom kiválasztani a sztereó keverőt. Így csak mikrofonról lehet felvenni. Mi lehet a gond?
A hangkártya drivere nem teszi lehetővé. Sokan szívnak emiatt mostanság. Állítólag a HD videók védelme miatt nem oldották meg ezt az alap szolgáltatást...ezt mondták okosok.Nagyon bosszantó.
Én vissza is vittem a gépem emiatt...ott próbálkoztak néhány napig aztán visszaadták széttárt kézzel. Néhány hónap múlva véletlenül felfigyeltem egy programra, ami megoldotta a kérdést. >>>Virtuális drivert<<< tesz fel és láss csodát lehet felvenni szereó keverőn át. TotalRecorder a program neve.
Igen a Lame progi segítségével sikerült elmenteni mp3-ba.
Ebben tudnál segíteni?:
Az Audacityben megnyitott hangra szeretnék énekelni mikrofonnal, de nem tudom elindítani egyszerre a felvételt és a zenét. Nem szól az alap amikor elindítom a felvételt a mikrofonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!