Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőméktől etetőszéket...

Lynana87 kérdése:

Sógornőméktől etetőszéket kaptunk karácsonyra. Egy gond van vele, hogy ilyet kifejezetten nem akartam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem kérdezte milyenre lenne szükségem csak vett eggyet.Ha veszek olyat amit tudok használni és kellett volna akkor megsértődik.Ha megmondom a férjemnek akkor az lesz,hogy semmi nem jó amit az ő családja ad.De most mit csináljak ha egyszer ezt nem tudom használni és nincs is rá szükségem?!Ha mi vettünk nekik valamilyen használati tárgyat én mindig mehkérdeztem milyet szeretne.El vagyok keseredve mert itt van egy bútordarab ami csak a helyet foglalja de venni se tudok olyat amilyen kellene mert sértődés lesz.Van valakinek valami ötlete?

2014. dec. 26. 07:55
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
44%

Ez a kérdés arról szól, hogy valaki ki tud-e állni azért ami neki fontos vagy nem, megtudja-e ezt úgy tenni, hogy senkinek ne essen rosszul vagy nem, ehhez azok is szükségesek akikkel ezt meg kellene beszélnie, mennyire lehet velük megértetni.Mennyiben a kérdező sajátja, hogy nem mer ilyen helyzetekben jelezni.

De, szerintem az, hogy egy ilyen dolog megvételénél nem kérdezték meg, ez utalhat arra, hogy egy olyan személyiségről van szó, akivel nehezen lehet az ilyet megbeszélni.

Én is nehezen tudom az ilyeneket lerendezni, mert vagy gátlásosan vagy bunkón tudom csak mondani :(

2014. dec. 26. 12:18
 42/57 anonim ***** válasza:
30%
@11:41 folyamatosan anyóst írsz, miközben sógornőről van szó. XD
2014. dec. 26. 12:25
 43/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát és azt is hogy megpróbáltatok segíteni és hogy ilyen gyorsan kaptam válaszokat.Minden jót mindenkinek.
2014. dec. 26. 13:40
 44/57 anonim válasza:
29%

de még mindig nem láttuk az etetőszéket....

fotó róla?neve?

2014. dec. 26. 23:09
 45/57 anonim ***** válasza:
70%
én is kérlek kérdezö, akkor legalább a nevét ird meg az etetoszéknek.
2014. dec. 26. 23:25
 46/57 A kérdező kommentje:
Nincs rajta márkajelzés ugyh nem tudom a nevét leírni.Fa,szétszedhető kisaaztalkává és kisszékké.Linket nem tudok mert nem tudom hol vették fotózgatni nem fogom mert se eladni nem akarom se másikat venni helyette.Megkérem h cseréltessük másikra.
2014. dec. 27. 16:34
 47/57 anonim ***** válasza:
38%
Meg is beszéltétek már? Remélhetőleg nem lesz belőle probléma. Persze az anyagi különbséget nektek kell állni, de gondolom ez nem probléma. Egy ilyen szék amit kaptatok, és az amit te szeretnél, teljesen más árkategória. Rá kell fizetnetek kb egy húszast.
2014. dec. 27. 16:45
 48/57 anonim ***** válasza:
18%

ilyen? -

[link]

2014. dec. 27. 16:47
 49/57 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk azóta,de remélem nem lesz belőle gond.Nem szeretném.Másik válaszolónak:nem olyan de megpróbálok akkor keresni hasonlót.
2014. dec. 27. 20:59
 50/57 A kérdező kommentje:

[link]

Na ilyen csak más mintával.Remélem mindenkinek a kedvére tettem.

2014. dec. 27. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!