Sógornőméktől etetőszéket kaptunk karácsonyra. Egy gond van vele, hogy ilyet kifejezetten nem akartam. Mit csináljak?
Ez valóban bosszúság.
Titokban beszéld meg a te rokonaiddal, hogy állítsanak be egy olyannal, amilyet te szerettél volna. Aztán jé, most már kettő van:)
Esetleg ha olyan a sógornőé, hogy rajzolásra, gyurmázásra is jó lesz a nagyobb gyermekednek,tedd pihenőbe!Addig meg használjátok az alkalmasabbat. Ezen nem kellene megsértődni, de lehet belőle évekre szóló is.
egy évig képtelen voltál venni. Most kaptál, és ahelyett, hogy rinyálsz és kifogásokat keresel, meg kéne köszönni.
A nem tökéletes is jobb a semminél, nem?
ne haragudj, én nem értem. azt mondod, nincs szukséged etetoszékre, utana meg, hogy még mindig nincs megoldva a probléma és ölböl eteteted a gyerekedet.
kaptál egy etetöszéket, probléma megoldva, bele tud ulni a babád, nem? nem az oledben lesz..és amugy tényleg..egy évig nem vettél, most végre kaptál és felesleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!