Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőméktől etetőszéket...

Lynana87 kérdése:

Sógornőméktől etetőszéket kaptunk karácsonyra. Egy gond van vele, hogy ilyet kifejezetten nem akartam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem kérdezte milyenre lenne szükségem csak vett eggyet.Ha veszek olyat amit tudok használni és kellett volna akkor megsértődik.Ha megmondom a férjemnek akkor az lesz,hogy semmi nem jó amit az ő családja ad.De most mit csináljak ha egyszer ezt nem tudom használni és nincs is rá szükségem?!Ha mi vettünk nekik valamilyen használati tárgyat én mindig mehkérdeztem milyet szeretne.El vagyok keseredve mert itt van egy bútordarab ami csak a helyet foglalja de venni se tudok olyat amilyen kellene mert sértődés lesz.Van valakinek valami ötlete?

2014. dec. 26. 07:55
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Igen az átalakítható fajta.Az vele a gondom,hogy már kaptunk egy olyat csak annak nincs meg az alja illetve olyan értelemben nagy, hogy egyszer már majdnem kimászott belőle a gyermekem evés közben.Mondtam is neki hogy nem jó azért vettek etetőszéket.Na ez ugyan olyan csakmegvan az alja.Így mostmár még magasabbról eshet le.Olyat szerettem volna amiben van biztonsági öv illetve ami összecsukható,mert így is alig van helyem a konyhában.Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 26. 09:20
 12/57 anonim ***** válasza:
45%

Mi a gond vele? Hatha itt tapasztalt anyuka tud tanacsot adni.

Ha viszont tenyleg hasznalhatatlan, nyomd apuka kezebe a gyereket, hogy tessek etesd, es akkor magatol is rajon.

2014. dec. 26. 09:21
 13/57 anonim ***** válasza:
36%

Nem ėrtem miėrt nem örülsz egy etetõszėknek, hisz nem egy olcso darab.

Irod:"Ha megmondom a férjemnek akkor az lesz,hogy semmi nem jó amit az ő családja ad"

amugy se te kaptad, hanem a gyerek, nem neked kell beleulni az eteoszekbe hanem a gyereknek,

etetoszek: milyen eteoszek, amibe a gyereket nem lehet belultettni es megetetni? Nevebe is bene van, ETETOSZEK!

AKkor valoszinű hogy, nem az elsõ eset,amit kaptàl a ferjed csaladjatol es neked nem tetszik.

Gondolkozz el hogy, valoban az etettõ szėkel van e a gond? Vagy ėpp veled?

ugyanis 1 ėves a gyerek, es most kapot "ajàndek" etetõszėk nem tetszik,ugyan màr eddig megse vettel, es a sogornod epp olyat vàsàrolt aminek hasznàt is tudod venni, de nem helyette örülsz hanem kriztizalsz!

Megèrtenem ha màr eddig lett volna es most megvette , 2. 3. Etetoszeket de igy? Hisz a gyereknek nem is volt etetoszeke !!

ha nem tetszik ajandekozd el aki nem teheti meg hogy etetoszeket vegyen, de pedig vegyel egy mereg draga etetoszeket es ,es akkor biztosan fog neked is tetszeni, es a sogornod sem szolhat ha te sokkal dragabat vettel es jobban. De ha egy àrba veszed, es majdnem ugyanolyat akkor a sogornodnek lesz igaza.

2014. dec. 26. 09:24
 14/57 anonim ***** válasza:
83%
az etetőszék nem gyerekmegőrző. Beleteszed, megeteted, kiveszed. Nem kell otthagyni és kész.
2014. dec. 26. 09:27
 15/57 anonim ***** válasza:
67%
kérdezo, légyszi mutassál már egy linket az etetoszékrol, kiváncsi vagyok rá, hogy milyen.
2014. dec. 26. 09:27
 16/57 A kérdező kommentje:
Mire kellett a szék addigra kaptunk azért nem vettem.De miután használtuk jó párszor és nem vált be, beszélgetésnél szóba került hogy venni akarok másikat és akkor mondta sógornőm h ne vegyek majd ők megveszik.Ezért nem vettem másikat.De nem egyből beszólogatni kellene ha nem ismert az előzmény.
2014. dec. 26. 09:28
 17/57 anonim ***** válasza:
61%
Egy etető széken mi nem válik be?bele rakod megeteted kiveszed ámen.Se kiesni se kimászni nem tud,ott vagy mellette.kekeckedsz itt egy széken
2014. dec. 26. 09:36
 18/57 anonim ***** válasza:
32%
Akkor elmégy és veszel babám! Bár nem tudom miben hibás az a szegény szék, tudtommal nem valami összetett bútorok.
2014. dec. 26. 09:41
 19/57 anonim ***** válasza:
39%

Ėpp azert linkeld be az eteoszeket, mert màr nagyon kivancsian varjuk

De lehetoleg azt mutasd meg amit kaptatok, es ne a nete ketes egy szakadt etetoszeket, inkabb fotozd le amit kaptal.

2014. dec. 26. 09:42
 20/57 A kérdező kommentje:

Kedves 9:24es tisztában vagyok vele hogy mire való köszönöm.Lehet hogy neked szükséged van a magyarázatra nekem nincs.Nem az ára érdekel és méreg drágát sem akarok venni,még csak az sem fontos hogy új legyen én is használtat terveztem venni.Nem tudom mennyibe került nem is az ára érdekel és még én mondtam hogy nehogy újat vegyenek.Még nincs egy éves a gyerek, amit le is írtam de látom nem erősséged az értő olvasás.És ha tudom hogy ugyanúgy nem fogom tudni használni akkor inkább veszek és nem várok mire megkapjuk.Még nem kaptunk tőlük olyan használati tárgyat ami nem felelt volna meg csak a kedves férjem családja "tökéletes".Tavaly is kaptunk valamit aminek kifejezetten örültem azóta is használom.De úgy látom neked az a lényeg hogy mindenképpen lecseszhess valakit és az most épp én vagyok.

Kedves 9:27es nem gyerekmegörzőnek használom és nem is hagytam ott benne soha egy percre se.

Úgy látom vannak itt bőven megmondó emberek.

2014. dec. 26. 09:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!