Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényyleg túlreagálom és ide...

Tényyleg túlreagálom és ide kéne engednem őket?

Figyelt kérdés
A férjem testvérénél 5 gyerek van, nagyon ápolatlanok, büdösek, koszosak és sajnos tetvesek is voltak nemrég a gyerekek. Nemrég költöztünk, sajnos elég közel hozzájuk és napi 3x "beugrottak" . 2 hétig birtam, aztán elpattant az agyam és kiraktam öket, mondtam hogy többet ne jöjjenek. Pénzt kéregettek, kaját, kávét, cigit. Elegem lett. Ez volt 1 honapja. Azot nem jönnek de mégis lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Jol tettem vajon? Mi tiszta család vagyunk, nem szerettem ha hozzáérnek a gyerekekhez.
2014. nov. 17. 12:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"A férjem testvérénél 5 gyerek van, nagyon ápolatlanok, büdösek, koszosak és sajnos tetvesek is voltak nemrég a gyerekek. Nemrég költöztünk, sajnos elég közel hozzájuk és napi 3x "beugrottak" . "

Nekem ebből az jött le hogy a gyerekek ugrottak be.

Utána meg írtad hogy cigit tarhálnak, és hogy a legidősebb 7 éves. Egy szóval nem írtad hogy a felnőttekről van szó. Én azt hittem, végig a gyerekekről megy a vita....

2014. nov. 17. 17:55
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem. Itt 7 emberröl van szó. 5 gyerek meg 2 "felnőtt"
2014. nov. 17. 17:59
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
Jó de akkor se jönnék össze olyan pasival akinek putris rokonai vannak. Ki lehetett volna találni hogy egyszer majd megpróbálnak a fejedre nőni. Azt hitted te fontosabb vagy a férjednek mint az édes tezsvirei?
2014. nov. 17. 18:09
 34/37 A kérdező kommentje:

Az te vagy. Én szeretem őt és csak emiatt nemfogom elhagyni. 15 éves korom óta vele vagyok.

És egyáltalán nem fontosabb ő nálam, mert mint emlitettem nem jönnek 1 hónapja, miota én megtiltottam. Viszont én még mindig itt vagyok.

Egyébként pedig szted igy szolt a kérdésem?

"fikáznátok egy kicsit a férjem? Köszi "

NA ugye :)

2014. nov. 17. 20:14
 35/37 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként meg féltestvérek, ugyanis anyosnak van 7 gyereke de mindet más férfi gyártotta
2014. nov. 17. 20:15
 36/37 anonim ***** válasza:
60%
Elég undorító a legtöbb válaszoló, és nagyon kétségbeejtőnek találom, hogy ilyen rövid időn belül szégyenkezés nélkül öntik a rasszista hozzászólásaikat az átlagemberek minden témához, amin fogást találnak. Szégyen.
2014. nov. 17. 23:13
 37/37 A kérdező kommentje:
Igy igaz.
2014. nov. 18. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!