Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényyleg túlreagálom és ide...

Tényyleg túlreagálom és ide kéne engednem őket?

Figyelt kérdés
A férjem testvérénél 5 gyerek van, nagyon ápolatlanok, büdösek, koszosak és sajnos tetvesek is voltak nemrég a gyerekek. Nemrég költöztünk, sajnos elég közel hozzájuk és napi 3x "beugrottak" . 2 hétig birtam, aztán elpattant az agyam és kiraktam öket, mondtam hogy többet ne jöjjenek. Pénzt kéregettek, kaját, kávét, cigit. Elegem lett. Ez volt 1 honapja. Azot nem jönnek de mégis lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Jol tettem vajon? Mi tiszta család vagyunk, nem szerettem ha hozzáérnek a gyerekekhez.
2014. nov. 17. 12:53
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Jaj a lényeg maradt le. Férjem szerint akármilyen is, az ő testvére és egy kicsit tulreagálom. Ezért a lelkifurdalásom
2014. nov. 17. 12:58
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
-jól tetted,csak mégsem örülsz neki,hogy így alakult...
 3/37 anonim ***** válasza:
70%

Jó ég... Gyerekek és cigit meg kávét kérnek...

Szerintem jól teszed ha nem hagyod hogy a fejetekre nőjenek. Gondolom szegényeknek tetszik a nálatok lévő "luxus" és szeretnek ott lenni. De ez undi! Voltam kiskoromban tetves, tudom milyen, szóval nagyon is nagy baj lenne, ha átmennének a ti gyerekeitekre.

Szerintem igazad van. De miért nem fürdenek? Hogyhogy egy ilyen igénytelen, pióca családdal még tartjátok a kapcsolatot?

4/37 anonim ***** válasza:
94%
A sok kéregetés miatt én is kiraktam volna őket. A kosz miatt lehet, hogy a fürdőbe küldtem volna őket először, de hosszabb távon az is elég lehet, hogy ne jöjjenek a lakásba.
2014. nov. 17. 12:59
 5/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem engedném be őket, de segítenék nekik kitakarítani a lakásukat és megmutatnám, hogyan működik a mosógép, azt nem lehet hagyni egy családban, hogy koszosak legyenek a férjed testvérének a gyerekei. És ha elviszi őket a gyámügy?
2014. nov. 17. 13:01
 6/37 anonim ***** válasza:
78%

Férjed menjen hozzájuk látogatóba, ha hiányoznak neki, esetleg vigyék el egyszerre a gyerekeket játszótérre. Én se tolerálnám ha valaki melegedni (napi 3x-i beugrásnak más értelme nincs - és lejmolni járna hozzánk.)

OFF: Amúgy bármilyen tiszták is vagytok, ha cigiztek érezni lehet a ti gyerekeitek ruháján is.

2014. nov. 17. 13:01
 7/37 A kérdező kommentje:

Mert a férjem szereti a tesoját, amit meg is értek. De én rendezett, nyugodt családot szeretnék és ragaszkodom ehhez.

Ittbent nincd cigizés, cdak a teraszon.

2014. nov. 17. 13:05
 8/37 anonim válasza:
100%
Azért az is fontos lenne, hogy a gyerekek tarthassák a kapcsolatot. Talán a férjed beszélhetne erről a testvérével. Gondolom neki is csak kellemetlen, hogy így élnek. Ha pl nem lennének tetvesek, akkor játszhatnának együtt udvaron, játszótéren, stb. Szomorú, hogy gyerekeket azért bélyegeznek meg pl. iskolában, mert a szüleik nem törődnek velük. Szegényeknek az a normális amiben felnőnek, nem az ő hibájuk, mégis rajtuk csattan végül az ostor...
2014. nov. 17. 13:11
 9/37 anonim ***** válasza:
7%
Kié az ingatlan, amelyben életvitelszerűen laktok?
2014. nov. 17. 13:13
 10/37 anonim ***** válasza:
92%

Hány évesek ezek a gyerekek hogy cigiznek meg kávéznak?

Vezessétek be hogy csak tisztán jöhetnek be, és csak ha hoznak valami fogyasztanivalót magukkal. Az nem állapot, hogy állandóan nálatok lógnak, kéregetnek, telekoszolják a lakást és szétszórják a tetveiket. A férjed igazán nem értem miért védi őket ennyire. Helyet kéne tennie a testvére fejében hogy ez mocskos egy élet.

2014. nov. 17. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!