Tényyleg túlreagálom és ide kéne engednem őket?
Figyelt kérdés
A férjem testvérénél 5 gyerek van, nagyon ápolatlanok, büdösek, koszosak és sajnos tetvesek is voltak nemrég a gyerekek. Nemrég költöztünk, sajnos elég közel hozzájuk és napi 3x "beugrottak" . 2 hétig birtam, aztán elpattant az agyam és kiraktam öket, mondtam hogy többet ne jöjjenek. Pénzt kéregettek, kaját, kávét, cigit. Elegem lett. Ez volt 1 honapja. Azot nem jönnek de mégis lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Jol tettem vajon? Mi tiszta család vagyunk, nem szerettem ha hozzáérnek a gyerekekhez.2014. nov. 17. 12:53
11/37 anonim válasza:
Én biztos nem engednék őket be.. Ha segíteni szeretnétek küldjetek a férjeddel tisztálkodási szereket, élelmet, stb. Ha a fejetekre nőnek abból sok jó nem származhat :( Tapasztalat, bár nálunk nem voltak ilyen tetves sztorik :)
12/37 A kérdező kommentje:
A legnagyobbik gyerek 7 éves. Évente pottyantaz anyjuk. A házunk 50-50.
2014. nov. 17. 13:21
13/37 anonim válasza:
Jól tetted de arra gondolj hogy ez örökre meg fogja mérgezni a kapcsolatodat a férjeddel. Mert lenézed a családját és rosszban vagy velük. A család, az család, a férjedet nem tudod eltiltani tőlük, szóval ez állandó vitatéma lesz köztetek.
14/37 anonim válasza:
"Évente pottyantaz anyjuk"
Hát, hát. Szép családi idill, ahol a feleség így vélekedik a férj testvéréről.
A te testvéred gyermekei szívesen látott vendégek?
15/37 anonim válasza:
Ha a kéregetésről nem tudnak leszokni a szép szóra, én is megelégelném a kapcsolatot. Az, hogy koszosak mit jelent?
Egyébként a hajtetű (ha tényleg van) olyan dolog, ami miatt én is kitenném őket. Nekem egyszer elkapta a gyerekem egy táborban, fél évig szopott az egész család mire megszabadultunk tőle. Én tudom, hogy nem szabad ítélkezni ha valakinek van (mint ahogy nekünk is volt), de ha tudom, hogy valakinek van, az a családom és házam környékére nem jön az biztos.
16/37 A kérdező kommentje:
Az én tesoimnak még nincsenek gyerekeik, de az én családom tiszta.
2014. nov. 17. 13:27
17/37 A kérdező kommentje:
Egyébként meg menjen el dolgozni. Nem koldulásbol és vasazásbol kéne élni. Azt mondja azért nem megy dolgozni mert levonnák a sok hitelt
2014. nov. 17. 13:29
19/37 A kérdező kommentje:
Ők igen. Én nem .
2014. nov. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!