A férjem testvérénél 5 gyerek van, nagyon ápolatlanok, büdösek, koszosak és sajnos tetvesek is voltak nemrég a gyerekek. Nemrég költöztünk, sajnos elég közel hozzájuk és napi 3x "beugrottak" . 2 hétig birtam, aztán elpattant az agyam és kiraktam öket, mondtam hogy többet ne jöjjenek. Pénzt kéregettek, kaját, kávét, cigit. Elegem lett. Ez volt 1 honapja. Azot nem jönnek de mégis lelkiismeretfurdalásom van miattuk. Jol tettem vajon? Mi tiszta család vagyunk, nem szerettem ha hozzáérnek a gyerekekhez.
Énis értem. Anyós hibája, mert ő kezdte a hülye életvitelt. Tudnék mesélni róla is...
Na de azt nem értem miért van lelkiismeretfurdalásom azok után hogy mennxit segitettünk nekik és ők ez soha nem hálálták meg hanem mindig csak több kellett Nekik. A férjem a kibuvó a családbol, ő normális és nem hű a "hagyományokhoz "
2014. nov. 17. 14:44
22/37 anonim válasza:
Na majd akkor a szerelem-szex rovatban amikor a kislány felteszi a kérdést hogy baj-e hogy roma fiúval jött össze, oda majd belinkelem ezt, aztán lehet elgondolkodni, hogy ki kereste magának a bajt. Nincs elég magyar pasi a világon hogy a roma kell?
2014. nov. 17. 14:48
23/37 anonim válasza:
Dicsak a kendőzetlen rászizmus, ha felszínre kerül! :D
2014. nov. 17. 14:49
24/37 A kérdező kommentje:
Hét neked mi bajod van?
2014. nov. 17. 14:49
25/37 A kérdező kommentje:
Tessék a végén én lettem a hibás.
Köszi a válaszokat mindenkinek
2014. nov. 17. 14:50
26/37 anonim válasza:
Tudhattad volna, állatokkal nem paráználkodunk.
2014. nov. 17. 15:20
27/37 anonim válasza:
Hát de ne haragudj már meg, ki megy feleségül olyan pasihoz, akinek putrisok a legközelebbi rokonai? Nem sejtetted hogy ez lesz? Most csodálkozol? Ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
2014. nov. 17. 15:32
28/37 anonim válasza:
Én ettől a kérdéstől mereven elhatárolódom.
Kérem a válaszaim és az egész accountom törlését.
A kérdés feltevésekor szó nem volt feketelábú indiánokról!
2014. nov. 17. 17:02
29/37 anonim válasza:
Hát én nem örülnék ha ilyen férjem lenne, akinek a legidősebb unokaöccse 7 évesen cigit tarhál tőlem és a férjem még engem tart szenyának amiért elzavartam.
2014. nov. 17. 17:33
30/37 A kérdező kommentje:
Talán akkor kezdhetnéd az éktalános iskokában az újrakezdést. Hol olvastál olyat hogy a 7 éves gyerek kér tölem cigit? A szüleiröl volt szó de ne zavarjon.
Amugy meg a férjem a férjem,nem pedig a sógorom, szoval nem kell bántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!