Hiányérzet? Ugye el fog múlni? 14l
Noverem rokonai vidéken laknak es általuk ismerkedtem meg egy szinten vidéki népzenei taborral.Ez volt a harmadik évem de meg egyszer sem tett rám ilyen mely benyomást .Elotte egy hétig az egyik baratomnal voltam (szinten ott vidéken )utána mentem a táborba .Annyira megszerettem az ottani életet ,hogy most nagyon szomorú vagyok.(szentendrei vagyok).Mindenki hiányzik .Hianyoznak az emberek a légkör ,a későn fekvés a zenélés .:( Es a gondolat hogy csak egy év múlva lesz megint kiakaszt.Tudom hogy van lehetőségem találkozni velük ,legalabbis a lányokkal de az nem lesz ugyanaz.:((
Es az egyik tanár 26 éves egy kicsit rám mászott (tipikus a 'legyet is a röptében ' )es en meg gyökér fejjel beleszerettem .:'( pedig figyelmeztettek .o is hiányzik .:(
Lehetséges hogy ennyire megváltoztam volna ket hét alatt??
Vagy csak azert van ez mert tini vagyok ?Ugye el fog múlni ?Ha eszembe jutnak mindig sírva fakadok. :cc
Nekem is van hasonló hiányérzetem,nekem mondjuk nem párkapcsolati,hanem baráti,és konkrét emberekhez,nem egy helyhez viszonyulok így.Sajnos és valószínűleg soha többet nem találkozhatok velük.Bár ki tudja.9. osztályban hagytam el őket,most 11-et kezdem majd szeptemberben.Minden nap gondolok rájuk,többször is.
Gondolj arra,hogy 1 év múlva úgyis találkozhatsz velük,nem úgy,mint én.Persze lehet,hoyg el is felejted/elmúlik az érzés,vagy sokat könnyebbül,ez csak tőled függ.
(Nem ismerem a részleteket,de szerintem ennyivel idősebb emberrel egyelőre még ne kezdj.)
Szentendrei vagy!! Végre egy szentendrei!!!!!!
Melyik suliba jársz ha megkérdezhetem? (Akár priviben is) de nem kötelező!14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!