Mit tegyek, hogy normális legyek? El fog majd múlni?
Már ovis koromban is sokat panaszkodtak rám, hogy megverem a többieket vagy valahogy bántom őket pedig itthon ilyet nem láttam soha. Tesómmal verekedtünk de az szinte mindenkinél meg van és szerintem kell is. Suliban is sok mindent kaptam verekedésért és sértegetésért, ötödik félévkor kirúgtak, akkor egy kicsit komolyabb szidást kaptam és pár hétig nem csináltam semmit utána folytattam ahol abbahagytam. Ahogy nőttem elkezdtem pofázni is a tanároknak akik ezt még mindig nem tűrik és ez a harmadik suli ahová járok 9. óta. Most is van már igazgatóim is. Nem vagyok rá büszke és utólag megbánom. A családommal is egyre rosszabb a kapcsolatom és attól félek hogyha lesz feleségem akkor talán őt is képes lennék bántani de nem akarom. Voltak már barátnőim de nem tartottak sokáig. Nem tudom miért vagyok ilyen, kiskorom óta focizom, mellette járok boxolni, futni, edzőterembe. Régen azt mondták, hogy majd kinövöm de eddig nem úgy néz ki. Mit tegyek?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!