A ti rokonságotokban is van olyan nő, akiért a férjetek teljesen odavan?
A férjemmel mindketten a 40es éveinkben vagyunk, van két gyerekünk. Minden rendben van köztünk, tudom, hogy a férjem szeret engem is és a gyerekeket is. Mégis olyan rossz azt látni, ahogyan az egyik családtaghoz viszonyul.
Kb 3-4 havonta gyűlik össze az egész család és olyankor ott van az illető lány is (aki egyébként nem vérrokon). Vagyis inkább nő, már ő is közel 30 éves. A férjem akárhányszor találkoznak, körülrajongja. Le sem tudná tagadni, hogy teljesen odavan érte. Folyamatosan az ő társaságát keresi, gyakorlatilag végig csak vele beszélget. A férjem nagyon jó humorú, mondhatni idétlen, és ebben a lányban emberére akadt, mert ő veszi a lapot és kegyetlenül visszavág neki minden egyes poénkodásra. Ez biztosan imponál a férjemnek, hogy ilyen jól el tudnak hülyéskedni. De nem tudom, hogy emögött van-e esetleg több is, vagy csak tényleg ez a játszadozás.
Igazából ez a nő nagyon szép, amit a férjem minden egyes alkalommal meg is jegyez. Úgyhogy biztos, hogy fizikailag is vonzónak találja.
Nem tartok attól egyébként, hogy a férjem majd lelécelne vele (azért mégis csak van köztük közel 20 év), de ettől függetlenül kicsit bosszant ez a dolog. Érdekelne, hogy máshol is van-e hasonló helyzet és azt ti hogyan kezelitek? Szóvá teszitek esetleg a férjeteknek/párotoknak? Vagy szemet hunytok a dolog felett?
Már meg ne haragudj, de ha kérdést tettél fel ezzel kapcsolatban, akkor biztos nem azért tetted mert szerinted ez annyira normális.
Ha meg érzed, hogy nem így kéne lennie, mit támadsz másokra, hogy sárkányok?
Kínos amúgy, hogy azzal vádolsz minket, hogy besavanyodottak vagyunk. Hát rossz hírem van, mert ha a férjed másokkal viccelődik inkább mint veled, te is ugyanolyan, ha nem még inkább besavanyodott vagy mint mi :)
És tudod mi a ciki? Hogy te csak ismersz humoros embert, de ezek szerint nem vagy partner a humorában ezért keresi máshol a boldogságot (ebben a formában).
Kérdező. Azokat a válaszokat vedd alapul, amit tapasztalatból írtunk. Pl amit írtam, én is ilyen vagyok. Nincs ebbe semmi rossz, és néha mindennél jobban esik eleszetlenkedni valakivel felnőtt létemre. Mindenféle hátsó szándék nélkül.
Amúgy megválaszoltad magadnak a kérdésedet, mármint rájöttél mi is zavar igazán. Kicsit féltékeny vagy. Azonban vedd figyelembe, hogy nem azért vagy féltékeny, mert ők rosszat tesznek, hanem azért, mert azt hiszed, hogy jobban érzi magát a másik nővel a férjed. Ez nem igaz. Legalábbis igen, de csak arra az 1-2 órára. Minden másban veled pendül egy húron. Ez egy nagyon pici része csak az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!