A ti rokonságotokban is van olyan nő, akiért a férjetek teljesen odavan?
A férjemmel mindketten a 40es éveinkben vagyunk, van két gyerekünk. Minden rendben van köztünk, tudom, hogy a férjem szeret engem is és a gyerekeket is. Mégis olyan rossz azt látni, ahogyan az egyik családtaghoz viszonyul.
Kb 3-4 havonta gyűlik össze az egész család és olyankor ott van az illető lány is (aki egyébként nem vérrokon). Vagyis inkább nő, már ő is közel 30 éves. A férjem akárhányszor találkoznak, körülrajongja. Le sem tudná tagadni, hogy teljesen odavan érte. Folyamatosan az ő társaságát keresi, gyakorlatilag végig csak vele beszélget. A férjem nagyon jó humorú, mondhatni idétlen, és ebben a lányban emberére akadt, mert ő veszi a lapot és kegyetlenül visszavág neki minden egyes poénkodásra. Ez biztosan imponál a férjemnek, hogy ilyen jól el tudnak hülyéskedni. De nem tudom, hogy emögött van-e esetleg több is, vagy csak tényleg ez a játszadozás.
Igazából ez a nő nagyon szép, amit a férjem minden egyes alkalommal meg is jegyez. Úgyhogy biztos, hogy fizikailag is vonzónak találja.
Nem tartok attól egyébként, hogy a férjem majd lelécelne vele (azért mégis csak van köztük közel 20 év), de ettől függetlenül kicsit bosszant ez a dolog. Érdekelne, hogy máshol is van-e hasonló helyzet és azt ti hogyan kezelitek? Szóvá teszitek esetleg a férjeteknek/párotoknak? Vagy szemet hunytok a dolog felett?
Figyelj, ha téged nem zavarna akkor nem tetted volna fel a kérdést, szóval ne szólj be annak akit szintén zavarna, mert téged ugyanúgy zavar és sz..rul esik. "Mégis olyan rossz azt látni, ahogyan az egyik családtaghoz viszonyul."
Ha olyan cseszett jóban vagytok miért zavar, ahogy te írtad: ha egy nőt szépnek, jó nőnek tart?
akkor mondd már meg mi a retkesnek írtad ki ide ezt a kérdést, ha ez neked megfelel és jó így?
egészségetekre, nem kell azt lesárkányozni, ha valakinek nem fér bele, hogy a kedves férje a nyálat csorgatja egy huszonéves nőre egy családi összejövetelen.
off: nem vagyok megkeseredett 40es, hanem 20as, csak hogy legyen mibe belekötnöd. és járunk családi összejövetelekre, de a párom nem csorgatja egiyk rokonra se a nyálat, és ha mással is beszél nem flörtöl, ennyire megtisztel, téged meg nem tisztelnek az van, és bizony cseszett megalázó lehet. vajon a párod dugás közben is erre a nőre gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!