Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A ti rokonságotokban is van...

A ti rokonságotokban is van olyan nő, akiért a férjetek teljesen odavan?

Figyelt kérdés

A férjemmel mindketten a 40es éveinkben vagyunk, van két gyerekünk. Minden rendben van köztünk, tudom, hogy a férjem szeret engem is és a gyerekeket is. Mégis olyan rossz azt látni, ahogyan az egyik családtaghoz viszonyul.

Kb 3-4 havonta gyűlik össze az egész család és olyankor ott van az illető lány is (aki egyébként nem vérrokon). Vagyis inkább nő, már ő is közel 30 éves. A férjem akárhányszor találkoznak, körülrajongja. Le sem tudná tagadni, hogy teljesen odavan érte. Folyamatosan az ő társaságát keresi, gyakorlatilag végig csak vele beszélget. A férjem nagyon jó humorú, mondhatni idétlen, és ebben a lányban emberére akadt, mert ő veszi a lapot és kegyetlenül visszavág neki minden egyes poénkodásra. Ez biztosan imponál a férjemnek, hogy ilyen jól el tudnak hülyéskedni. De nem tudom, hogy emögött van-e esetleg több is, vagy csak tényleg ez a játszadozás.

Igazából ez a nő nagyon szép, amit a férjem minden egyes alkalommal meg is jegyez. Úgyhogy biztos, hogy fizikailag is vonzónak találja.

Nem tartok attól egyébként, hogy a férjem majd lelécelne vele (azért mégis csak van köztük közel 20 év), de ettől függetlenül kicsit bosszant ez a dolog. Érdekelne, hogy máshol is van-e hasonló helyzet és azt ti hogyan kezelitek? Szóvá teszitek esetleg a férjeteknek/párotoknak? Vagy szemet hunytok a dolog felett?

2014. máj. 8. 09:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
EL sem tudom képzrlni, hogy egy társaságban állandóan, notóriusan mással viccelődjünk, beszélgessünk, egyrészt mi félszavakból csak egymást értjük, másrészt ez nagyon megalázó lenne a másiknak. De ilyen elő sem fordult soha, bár elég aktív társasági életet élünk.
2014. máj. 8. 11:06
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
én rég elvàltam volna....takarodjon hozzà, ha annyira odavan érte. Ez arra utal hogy téged nem szeret, vagy un, unalmas vagy neki. Sajnos jàrtam igy, bolond fejjel mellette maradtam, meg is jàrtam!
2014. máj. 8. 12:06
 13/35 anonim ***** válasza:
52%
Ez baromság amiket itt sokan írnak. Ha jól veszem ki az írásodból akkor ez a nő is valamiféle rokon ha nem is vér szerinti. Valakinek a párja a családban? Én nem tudom elképzelni, hogy egy nagy családi összejövetelen ahol egy asztalnál ülünk csak a párommal foglalkozzak, sőt. Nálunk is ez van ha valami családi banzáj van akkor férjemmel szinte nem is beszélünk egész nap ő is elvan x rokonokkal ő inkább az a csendes ülős fajta én meg elvagyok a társaság harsányabb felével, hülyéskedünk tök mind1 hogy férfi vagy nő az illető. Aztán hónapokig meg nem is találkozunk...szerintem nyugi, próbálj meg te is felszabadulni, jóba lenni a csajjal.
2014. máj. 8. 12:10
 14/35 anonim ***** válasza:
79%

itt nem az szúrja egyesek szemét, hogy nem egymáson lógnak, mert az oké, hanem ezek:

- A férjem akárhányszor találkoznak, körülrajongja. Le sem tudná tagadni, hogy teljesen odavan érte.

- Igazából ez a nő nagyon szép, amit a férjem minden egyes alkalommal meg is jegyez.

2014. máj. 8. 12:13
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
flörtölnek, ami ezért szerintem nem esne jól senkinek sem
2014. máj. 8. 12:13
 16/35 anonim ***** válasza:
Van különbség flört és bók között. Az, hogy megjegyzi milyen csinos az max egy bók főleg hogy mindenki előtt jegyzi meg, miért ne dicsérhetné meg más nőt. Én is például húsvétkor jöttek a fiúk locsolkodni férjem ismerőseit is megdicsértem, hogy de jól néznek ki, vagy férfi ismerőseimet is megdícsérem ha csinosan vannak felöltözve, vagy csak viccesen beszólok neki, hogy "jól néz ki az új csajozós inged" stb. Régebben is bókoltak a férfiak a nőknek, a kérdezőnek is biztos jól esik ha megdicsérik ez még nem flört, több ilyen kedves, humoros férfi kellene, mint a kérdező férje.
2014. máj. 8. 12:59
 17/35 anonim ***** válasza:
azért ha elmegyek vhova a párommal, ő meg mindig dicsérgeti a marikát, azt nem esne túl jól
2014. máj. 8. 13:04
 18/35 A kérdező kommentje:

Hűű, azért ez most meglepett, hogy mennyi házisárkány van itt. Egyből, hogy váljak el meg hogy nem is szeret engem a férjem, jézusom...

És azzal meg végképp nem értek egyet, hogy ha egy társaságban vagyunk, akkor egymással kellene foglalkoznunk. Az év 360 napján együtt vagyunk, van kb 5 nap, amikor az egész család összejön. Annyira evidens, hogy ilyenkor a többiekkel beszélgetünk. Ezzel nincsen baj. Engem egyedül az zavar egy kicsit, hogy ennyire jól elvannak. Tényleg, végigröhögik az egész összejövetelt, folyamatosan ugratják egymást. Nagyon egy húron pendülnek.

Ennek ellenére tudom jól, hogy nem veszélyes ránk nézve. 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nem fognak összejönni a hátam mögött, hivatalosan meg biztosan nem.

Igazából a kérdést azért írtam ki, hogy másnál is fennáll-e hasonló helyzet.

Köszönöm azok válaszát, akik saját magukból indultak ki, mert ők is kis humor heroldok. Én is úgy gondolom, hogy azért vannak folyton együtt, mert nagyon egy hullámhosszon vannak ilyen téren. És én nem is szeretnék többet látni/gondolni mögé.

2014. máj. 8. 17:46
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
Másoknál nincs ilyen (ahogy látod), úgyhogy megnyugodhatsz, kedves ellenszenves kérdező.
2014. máj. 8. 18:15
 20/35 anonim ***** válasza:
41%
Miért bántjátok szegény kérdezőt, egy rossz szót nem szólt tök normálisan leírta a minimális aggodalmát, ezért miért ellenszenves? Az meg aki azt mondja ezért elválna, meg biztos meg is csalja vicc kategória. Nem tudom milyen tökéletes kapcsolatban...álomvilágban élnek azok a nők...de leginkább szerintem vagy elváltak, vagy nincs semmilyen értelmes párkapcsolatuk az tuti...
2014. máj. 8. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!