Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is szokott piszkálni, mikor alszotok? Nem zavar? Engem kiborít!
Igen. Az én férjem is ugyanezt csinálja, szintén álmában. Én csak egy dolgot bánok... hogy nem ébredek fel teljesen, hanem én is csak álmomban válaszolgatok neki. Reggel szokott rá emlékeztetni hogy fogdosott. Pont az ellenkezőjét próbálom beleverni a fejébe: hogy keltsen fel ha matat. :D
Szóval nem vagyunk egyformák. De erre valóban nincs más megoldás, csak ha külön alszol.
Ha meg majd másnál keresi az örömöt, aki nem hajtja el, akkor az lesz a baj. Vizsgáltasd és kezeltesd ki az alvászavarodat, és örülj neki, hogy foglalkozik veled;)
Engem is fel szokott ébreszteni a Párom, szerintem ez nem piszkálás, és én imádom:)
Nem tudom, mi lepontozandó van a valaszomban? Az hogy van szexuális életem és nem rugdosom arrébb a férjem? Vagy mi a túróscsusza?
1#
Úgy látszik, tényleg én vagyok a furcsa, amiért hajnali 5kor aludni akarok:D
Amúgy nincs baj a kapcsolatunkban, csak azért jutott eszembe kiíírni, mert tényleg hulla vagyok, mert napok óta minden hajnalban felébreszt.
Jajj, nem értelek. Ha szereted a férjed, akkor örömmel fogadd a hajnali motoszkálását. A szex és az orgazmus feltölt, kisimít, boldogsághormont termel :)
Az én férjem is rendszeresen piszkálgat hajnalban, és ha esetleg nekem nincs is kedvem hozzá, örömmel engedem neki, hogy megszeretgessen :) így ő is és én is jókedvűek vagyunk tőle.
A megoldás az, hogy szeresd és engedd, hogy ő is szeressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!